14 Αυγούστου 2021

Ένα μεγάλο Μπράβο στους κατοίκους της Περίστασης για τη στήριξη στους Πυρόπληκτους




Αυτό είναι το αποτέλεσμα μιας προσπάθειας που γιγαντώθηκε σε μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΛΥΣΙΔΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ , ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΣ προς τους συνανθρώπους μας που δοκιμάστηκαν με τον πιο δύσκολο τρόπο.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά όλους για την εμπιστοσύνη και τη συνδρομή σε αυτή την πρωτοβουλία. Ως ελάχιστη ανταπόδοση αυτής της εμπιστοσύνης στο πρόσωπό μου, η ΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΣΥΝΟΔΕΥΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ ΙΔΙΟΧΕΙΡΩΣ, όπως έχουμε συνεννοηθεί με το Δήμαρχο Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας Τσαπουρνιώτη Γιώργο και τον Πρόεδρο Κοινότητας Μαντουδίου Δημήτρη Λάμπρου, προκειμένου να διαμοιραστούν όλα τα προϊόντα που έχουν συγκεντρωθεί απ ευθείας στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη στα σημεία όπου φιλοξενούνται προσωρινά.
Τη μεταφορά των προϊόντων έχει αναλάβει αφιλοκερδώς η ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΚΑΡΑΠΕΤΣΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΦΟΙ ΑΛΙΑΓΑ ΟΕ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΊΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΓΑΛΑΜΑΤΗ τους οποίους θα ήθελα να ευχαριστήσω για την άψογη συνεργασία και προσφορά.
Ευχαριστώ προσωπικά για την αμέριστη στήριξη αυτής της πρωτοβουλίας το Δήμαρχο Κατερίνης Κώστα Κουκοδημο,
το Δήμο Κατερίνης στο σύνολό του,
τους Αντιδημάρχους
την κ. Πουλιου Ασημίνα- τα ΔΗ.ΠΑ.Κ. του Δήμου Κατερίνης - τους εργαζόμενους στο Πρόγραμμα ΕΣΤΙΑ ΙΙ και το Σύλλογο Πολυτέκνων Πιερίας για τη δυναμικότατη συμμετοχή τους
• το Σύλλογο Ανατολικοθρακών Περίστασης και Νομού Πιερίας - την Εύξεινο Λέσχη Περιστάσεως- την ΑΕ Περίστασης- την Τοπική Εκκλησία και τον Πάτερ Χρήστο για το βροντερό παρόν τους σε αυτή τη δράση
• τα ΙΕΚ ΛΥΔΙΑ που στέκονται πάντοτε άξιοι των περιστάσεων δείχνοντας το ανθρώπινο πρόσωπό τους σε όποιον έχει ανάγκη
•Επιχειρηματίες και πολίτες του Δήμου Κατερίνης που συνδράματε με κάθε δυνατό τρόπο
Και φυσικά ένα μεγάλο Ευχαριστώ σε όλους τους ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ που έδιναν και θα συνεχίσουν να δίνουν καθημερινά το παρόν, προκειμένου να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες διαλογής, ταξινόμησης, συσκευασίας και φόρτωσης των προϊόντων.
Καλή Παναγιά και να μας αξιώσει να μην αντικρύσουμε ξανά τόσο πόνο και τέτοια καταστροφή.
Να είστε όλοι καλά!
Με Τιμή,
Ο Πρόεδρος
της Κοινότητας Περίστασης,
Χελιδονόπουλος Α. Γεώργιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !