10 Ιουλίου 2021

Viva 88,3 αγαπημένος ραδιοφωνικός σταθμός στην Κατερίνη




Στον Viva 88,3 στοχεύουμε στη μουσική ραδιοφωνική ψυχαγωγία του κοινού, με ποιοτικά κριτήρια, την παροχή πληροφοριών και ενημέρωσης όχι μόνο για μουσικά θέματα αλλά και για τα δρώμενα της πόλης μας, με στόχο το πρόγραμμα μας να έχει την καλύτερη δυνατή απήχηση στο μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού της Πιερίας.



Ο Viva 88,3 είναι ένας μουσικός ραδιοφωνικός σταθμός από την Κατερίνη, Ελληνικού κυρίως ρεπερτορίου αλλά και με τις πιο hot ξένες επιτυχίες, που ψυχαγωγεί και ενημερώνει το κοινό του για τα δρώμενα της πόλης.

Πίσω απ' την καθημερινή μας επαφή, υπάρχει ένα ολόκληρο επιτελείο ανθρώπων, που φρεσκάρει, βελτιώνει και ελέγχει το πρόγραμμα του σταθμού για να δημιουργηθεί η εικόνα ενός ευέλικτου ραδιοφώνου, έτοιμο να ανταποκριθεί σε όλες τις ηλικίες! Έτσι το target group μας είναι χωρίς υπερβολές όλες οι ηλικίες!!!

Οι συνεργάτες μας επιλέγονται σχολαστικά για να υπάρχει ένα σωστά δομημένο πρόγραμμα με συνεχή ενημέρωση, πρώτες μεταδόσεις, αλλά και συνεντεύξεις αγαπημένων καλλιτεχνών.Αυτά είναι μερικά από τα στοιχεία που έκαναν τον Viva 88,3 να συγκεντρώνει μεγάλα ποσοστά ακροαματικότητας.

Οι νεαρές ηλικίες, οι άνθρωποι που ταξιδεύουν, διασκεδάζουν, είναι οπαδοί της νέας τεχνολογίας, αγαπούν τα σπορ και γενικά ...ξοδεύουν, είναι οι καθημερινοί μας ακροατές!

Το μουσικό πρόγραμμα καθορίζεται σύμφωνα με τις τρέχουσες τάσεις στην Ελληνική και διεθνή μουσική σκηνή, προωθώντας παράλληλα και τις ραδιοφωνικές επιτυχίες που θα διακριθούν στο μέλλον ενώ οι εκπομπές στις οποίες οι ακροατές συμμετέχουν ενεργά, μετατρέπουν τον Viva 88,3 σε ένα interactive ραδιόφωνο.

O Viva 88,3 καλύπτει σε εμβέλεια τους Νομούς Πιερίας,Χαλκιδικής και περιοχές της Θεσσαλονίκης.

O Viva 88,3 είναι εξοπλισμένος με συστήματα τελευταίας τεχνολογίας για την αναπαραγωγή και την εκπομπή ήχου, προσφέροντας στον ακροατή την αίσθηση της απόλυτης ηχητικής ποιότητας, ψηφιακής τεχνολογίας.

O Viva 88,3 χρησιμοποιεί όλες τις διαθέσιμες τεχνολογίες και πρακτικές για να παρέχει στους ακροατές του ένα άρτιο ραδιοφωνικό πρόγραμμα.


VIVA 88,3 FM

Αριστοτέλους 1 (1oς όροφος), Κατερίνη
Τηλ.: +30 (23510) 31113 Fax : +30 (23510) 38111
info@viva883.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !