7 Ιουλίου 2021

"Η νίκη κατά του COVID-19 θα είναι νίκη της ανθρωπότητος και θα είμαστε όλοι υπερήφανοι "
Αγαπητές συνδημότισσες - Αγαπητοί συνδημότες,


Από την αρχή της πανδημίας του COVID-19 στη χώρα μας είχα τονίσει ότι για την αντιμετώπιση του προβλήματος είναι απαραίτητη ψυχραιμία, σοβαρότητα και υπευθυνότητα.

Χωρίς "να κουνάω το δάκτυλο σε κανέναν" (άλλωστε δεν έχω τέτοιο δικαίωμα) θα ήθελα σήμερα να επικαλεστώ κυρίως την υπευθυνότητα των συνδημοτών μου, ανδρών και γυναικών.

Η ιατρική κοινότητα σε παγκόσμιο επίπεδο επισημαίνει ότι μονόδρομος για την έξοδο από την πανδημία είναι ο εμβολιασμός. Κάθε μία και καθ’ ένας από εμάς, με αίσθημα ευθύνης προς το κοινωνικό σύνολο, πρέπει να συμβάλλουμε στο χτίσιμο της ανοσίας που θα επιτευχθεί με τον εμβολιασμό μας, πάντα βέβαια ακολουθώντας τις οδηγίες του προσωπικού ιατρού μας, ο οποίος γνωρίζει εάν προσωπικοί λόγοι υγείας δεν επιτρέπουν τον εμβολιασμό μας. Ας συμβάλλουμε κι εμείς στην κοινή προσπάθεια για την αντιμετώπιση αυτού του αόρατου και ύπουλου εχθρού που έχει αναστατώσει τις ζωές όλων μας.

Η νίκη κατά του COVID-19 θα είναι νίκη της ανθρωπότητος και θα είμαστε όλοι υπερήφανοι για την επίτευξή της.Αναστάσιος Δ. Μανώλας

Δήμαρχος Πύδνας-Κολινδρού
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !