7 Ιουλίου 2021

Θερινές κινηματογραφικές προβολές σε είκοσι χωριά του Κιλκίς -Καλή ιδέα και για τα χωριά της Πιερίας
Για δεύτερη συνεχή χρονιά η κινηματογραφική ατμομηχανή του Δήμου Κιλκίς ταξιδεύει στην Περιφέρεια για να χαρίσει μοναδικές στιγμές στους κατοίκους των χωριών, σε μια υπαίθρια νυχτερινή συνάντηση με τον κόσμο της έβδομης τέχνης, κάτω απ’ το φως του φεγγαριού.

Πρώτος σταθμός του Περιφερειακού Θερινού Κινηματογράφου είναι η Ευκαρπία. Στην κεντρική πλατεία της Κοινότητας θα προβληθούν σήμερα δύο ταινίες: ‘’Οι Σκανταλιάρηδες’’ για παιδιά με ώρα έναρξης στις 21:00 και στις 22:30 η πολυβραβευμένη ελληνική δραματική παραγωγή ‘’Ευτυχία’’ που ακολουθεί τη ζωή της στιχουργού Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου.

Επόμενη στάση του Περιφερειακού Θερινού Κινηματογράφου είναι ο Βαπτιστής όπου την Παρασκευή 9 Ιουλίου στην κεντρική του πλατεία με σταθερό προγραμματισμό ωρών προβολής στις 21:00 και στις 22:30 θα παιχτούν οι δύο προαναφερθείσες καινούριες κινηματογραφικές παραγωγές.

Υπενθυμίζεται ότι θερινές κινηματογραφικές προβολές έχουν προγραμματιστεί συνολικά σε είκοσι Κοινότητες και οικισμούς του Δήμου Κιλκίς και θα ολοκληρωθούν το πρώτο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου.

Όλες οι κινηματογραφικές προβολές προσφέρονται δωρεάν για το κοινό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !