8 Ιουλίου 2021

Βίντεο από τους πυροβολισμούς έξω από Club στο Νέο Μαρμαρά Χαλκιδικής
Σοκ προκαλούν οι σκηνές που κατέγραψε κάμερα κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης που είναι τοποθετημένη σε είσοδο καταστήματος, για το γκανκστερικού τύπου περιστατικό με πυροβολισμούς, στο καφέ- μπαρ στον Νέο Μαρμαρά Χαλκιδικής, που ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο νεαρών ατόμων.

Η κάμερα καταγράφει, όσα έγιναν τα ξημερώματα της 13ης Ιουνίου, έξω από το κατάστημα:
«Δυστυχώς μία ανέμελη, νυχτερινή έξοδος, κόντεψε να καταλήξει σε τραγωδία. Ο εντολέας μου, θύμα παρεξήγησης, μεταξύ άλλων δύο, βρέθηκε στο νοσοκομείο έχοντας δεχθεί σφαίρα από πυροβόλο όπλο. Και όλα αυτά χωρίς ο ίδιος να καταλάβει τον λόγο της επίθεσης», ανέφερε μεταξύ άλλων στην ίδια πηγή, η συνήγορος υπεράσπισης του 20χρονου, Ανθούλα Ανάσογλου.

«Είναι πολύ λυπηρό να βλέπεις νέους ανθρώπους, να μην μπορούν να χαλιναγωγήσουν τον εκνευρισμό τους, την ένταση τους και να παρατάσσουν ένα όπλο για να λύσουν μία παρεξήγηση. Είναι λυπηρό μια νυχτερινή έξοδος να καταλήξει σε λεκέ αίματος και δακρύων» προσθέτει.

Ο δικηγόρος του δεύτερου θύματος, Θανάσης Γιοβανούδας, από την πλευρά του, ανέφερε ότι ο πελάτης του πήγε στο μπαρ για να διασκεδάσει και ξαφνικά προκλήθηκε φασαρία με αποτέλεσμα να πυροβοληθεί πισώπλατα. «Σώθηκε κυριολεκτικά από θαύμα», συμπλήρωσε.

protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !