8 Ιουλίου 2021

Εξαιρετική θεατρική παράσταση από την Ένωση Ποντίων Πιερίας




Σε πείσμα της δύσκολης περιόδου που διανύουμε λόγω της πανδημίας Covid-19, το θεατρικό τμήμα της Ένωσης Ποντίων Πιερίας έβαλε ένα δύσκολο στοίχημα: να κάνει τον κόσμο που θα παρακολουθούσε τις δύο παραστάσεις της νέας κωμωδίας Ποίος είμαι; να γελάσει με την καρδιά του. Και τα κατάφερε πραγματικά καλά με μια παράσταση στην ποντιακή διάλεκτο!



Η κωμωδία σε κείμενα και σκηνοθεσία του Χάρη Αμανατίδη διασκέδασε το θεατρόφιλο κοινό που έσπευσε στο Δημοτικό Θέατρο Κατερίνης, το Σάββατο 3 και την Κυριακή 4 Ιουλίου, για να την παρακολουθήσει.

(Φωτ.: Ένωση Ποντίων Πιερίας)



Οι ερμηνείες των μελών του θεατρικού τμήματος του συλλόγου ήταν καθηλωτικές.

(Φωτ.: Ένωση Ποντίων Πιερίας)



Όμορφα ήταν τα σκηνικά και τα κοστούμια της Βέτας Χαϊλαζίδου, το μακιγιάζ της Όλγας Παπανάκου ενώ πολύ σημαντική ήταν η συμβολή της βοηθού σκηνοθέτη Σοφίας Αγαθαγγελίδου.

(Φωτ.: Ένωση Ποντίων Πιερίας)



Κατά σειρά εμφανίστηκαν οι ηθοποιοί, Ζήνα Αλεξανδρίδου, Άννα Σιδηροπούλου, Κική Ευμορφίδου, Γιώργος Φιρινίδης, Σοφία Χατζηδημητρίου, Μίμης Συμεωνίδης, Σπύρος Αναγνώστου, Μαίρη Αραβίδου, Θεοδώρος Αθανασούλας, Βάσω Κοκκινοπλίτη και Πόπη Παναγιωτίδου.

(Φωτ.: Ένωση Ποντίων Πιερίας)



Το έργο που ήταν στην ποντιακή διάλεκτο παρουσιάστηκε από το θεατρικό τμήμα της Ένωσης Ποντίων Πιερίας, στο πλαίσιο του πολιτιστικού καλοκαιριού «Κατερίνη της Τέχνης και του Πολιτισμού», και καταχειροκροτήθηκε από το κοινό.

(Φωτ.: Ένωση Ποντίων Πιερίας)
https://www.pontosnews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !