28 Ιουλίου 2021

Τι περιμένει ο κόσμος της Πιερίας από τους τοπικούς Βουλευτές


 

Ο κόσμος της Πιερίας θέλει τόσο από τους εκλεγμένους βουλευτές της ΝΔ , όσο και από την βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ, άμεσα και απτά αποτελέσματα.


Περιμένει διακαώς να δει τα "Εγκληματικά" Διόδια που πνίγουν την Πιερία να "κατεδαφιστούν".
Περιμένει με αγωνία τον Τουρισμό της περιοχής του να γνωρίσει και πάλι παλιές δόξες και να αποφέρει χρήματα και φήμη στην Πιερία μας.
Περιμένει τις επιδοτήσεις για τα αγροτικά προϊόντα που ποτέ δεν ήρθαν.
Περιμένει να δει ξανά τα καπνά του να πωλούνται στην αγορά και να ξαναγίνει η Κατερίνη γνωστή για το προϊόν της αυτό.
Περιμένει να στελεχωθεί επιτέλους αυτό το ρημαδιασμένο "νέο" νοσοκομείο Κατερίνης, που δημιουργήθηκε στο πουθενά για να εξυπηρετήσει χιλιάδες κατοίκους και τουρίστες του νομού.
Περιμένει νέα τμήματα ΤΕΙ στην πόλη της Κατερίνης και γιατί όχι και στο Λιτόχωρο. Είναι αδιανόητο η 13η πόλη πληθυσμιακά στην Ελλάδα να διαθέτει μόλις μια Σχολή !


Περιμένει να αξιοποιηθεί επιτέλους ο ΟΛΥΜΠΟΣ. Το σήμα κατατεθέν του νομού μας και να προσελκύσει ακόμη περισσότερους τουρίστες, άρα να αποφέρει χρήματα στο νομό.
Περιμένει επίσης την αξιοποίηση και των Πιερίων. Του δεύτερου βουνού του νομού μας που μέχρι σήμερα παραμένει άσημο στους πολλούς.
Περιμένει τις δεσμεύσεις για θαλάσσια σύνδεση με τη Θεσσαλονίκη, τη Χαλκιδική και γιατί όχι και τα νησιά των Σποράδων.
Περιμένει την αξιοποίηση των λιμανιών της Πιερίας. Παραλία Κατερίνης, Γρίτσα Λιτοχώρου, Πλαταμώνας.
Περιμένει την καλύτερη στελέχωση των Κέντρων Υγείας Λιτοχώρου και Αιγινίου.
Περιμένει ευκαιρίες για εργασία, για να πάψει η νεολαία της Πιερίας να χαραμίζεται στις καφετέριες. Με την Ανεργία να έχει ξεπεράσει το 20% στο νομό είναι Επιτακτική Ανάγκη.

Περιμένει Όλα όσα δεν έκαναν οι προηγούμενοι. Είστε Αναγκασμένοι να τα κάνετε Πράξη. Ο κόσμος Βαρέθηκε τα Λόγια και δεν έχει πλέον Υπομονή.



Το Katerinipress σας εύχεται από Καρδιάς Καλή Επιτυχία στο πραγματικά εξαιρετικά δύσκολο έργο σας και Δεσμεύεται να βρίσκεται εδώ για τη δημοσίευση οποιονδήποτε κειμένων αφορούν το καλό της Πιερίας μας.

Να θυμάστε ΜΟΝΟ ότι δεν υπάρχει δεν Ήξερα , δεν Γνώριζα. Από δω και πέρα είστε Υπεύθυνοι για το καλό του τόπου μας.

Χάρης Μπαζάκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !