28 Ιουλίου 2021

Το Κοινωνικό Φαρμακείο Κατερίνης τίμησε τους Ανθρώπους του




Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας για να τιμήσει τους Ανθρώπους του Κοινωνικού της Φαρμακείου δημοσιεύσει 4 αφίσες με τα ονόματα των Φαρμακοποιών, των Εθελοντριών και των Εθελοντών του και σας καλεί να τις προωθήσετε σε φίλους και γνωστούς!
Φέτος συμπληρώνονται 10 χρόνια λειτουργίας του Κοινωνικού Φαρμακείου Κατερίνης «Αλέκος Φτίκας» και προς τιμήν όλων των φαρμακοποιών, των εθελοντριών και των εθελοντών που όλα αυτά τα χρόνια προσέφεραν τις υπηρεσίες τους σε μία από τις σημαντικότερες κοινωνικές δομές της πόλης, τη Δευτέρα 26 Ιουλίου, στις 21:00 στην αυλή του Καπνικού Σταθμού, οργανώθηκε μια ξεχωριστή εκδήλωση.
Με μία λιτή εκδήλωση και σε κλίμα συγκίνησης, η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας «Ο ΤΟΠΟΣ ΜΟΥ» περιέγραψε 10 δύσκολα χρόνια, ευχαρίστησε τους «Γιατρούς του Κόσμου» για τα πρώτα 5 χρόνιας συνεργασίας και τίμησε τους ανθρώπους που συνέβαλλαν στην αδιάλειπτη λειτουργία μιας κοινωνικής δομής η οποία αγωνίστηκε, αντιστάθηκε και πρωτοστάτησε στα χρόνια της οικονομικής κρίσης προσφέροντας βοήθεια σε εκατοντάδες ανήμπορους συμπολίτες μας, ηλικιωμένους και χαμηλοσυνταξιούχους, άνεργους, ανασφάλιστους, πρόσφυγες, άστεγους και χαμηλόμισθους οι οποίοι όλα αυτά τα χρόνια βρήκαν καταφύγιο σε μια δομή η οποία, χειμώνα, καλοκαίρι ήταν πάντα εκεί, έτοιμη για να προσφέρει ανακούφιση στους ευπαθείς συμπολίτες μας.
Η συντονιστική επιτροπή του Κοινωνικού Φαρμακείου Κατερίνης έδωσε στη δημοσιότητα αναλυτικά στοιχεία της δεκαετούς λειτουργίας του, πραγματοποιήθηκαν 4 ομαδικές βραβεύσεις, ενώ η Ορχήστρα Νέων του Κέντρου Γραμμάτων και Τεχνών Δίου παρουσίασε ένα πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν δεκάδες φαρμακοποιοί, εθελόντριες και εθελοντές, πλήθος κόσμου αλλά και η εκπρόσωπος της «Πρωτοβουλίας Αλληλεγγύης για την Ελλάδα» από την πόλη του Λουξεμβούργου κα. Μαργαρίτα Τραβασάρου.
Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας, για να τιμήσει όλους τους Ανθρώπους του Κοινωνικού της Φαρμακείου δημοσιεύσει 4 αφίσες με τα ονόματα των Φαρμακοποιών, των Εθελοντριών και των Εθελοντών του και σας καλεί να τις προωθήσετε σε φίλους και γνωστούς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !