1 Ιουλίου 2021

Αποχαιρετιστήρια δήλωση Προέδρου Συλλόγου Γονέων 4ου Γυμνασίου ΚατερίνηςΦίλες και φίλοι

Γονείς, μαθητές, καθηγητές και προσωπικό του 4ου Γυμνασίου ΚατερίνηςΑπό τη θέση του... τέως πια Προέδρου του Συλλόγου Γονέων θα ήθελα να κάνω ένα σύντομο απολογισμό - αποχαιρετισμό από το βήμα αυτό, μιας και η πρωτοφανής πανδημία ανέτρεψε εκτός από τη ζωή μας και τα σχέδια που είχαμε κάνει σαν ΔΣ για να ολοκληρώσουμε τη χρονιά!
Το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και εγώ, προσπαθήσαμε με όλες μας τις δυνάμεις, αξιοπρεπώς θα ήθελα να πιστεύω, να είμαστε ΠΆΝΤΟΤΕ παρόντες σε όλα τα δρώμενα που αφορούσαν στους μαθητές του σχολείου μας, βρισκομενοι σε αγαστή συνεργασία με το Σύλλογο Διδασκόντων.

Πεποίθηση μας ήταν και είναι, ότι οφείλουμε να αγωνιστούμε από κοινού για τα παιδιά μας, προκειμένου να τα παραδώσουμε έτοιμους και ώριμους πολίτες στην κοινωνία, θωρακισμένους με ήθος, γνώσεις και δεξιότητες για να μπορέσουν να κερδίσουν το στοίχημα της ζωής τους.
Ελπίζω να βάλαμε ένα λιθαράκι στη συγκρότηση του χαρακτήρα τους, ελπίζω να μπορέσαμε να <<ανοίξουμε >>τους ορίζοντες τους!!!

Προσφέραμε με ανιδιοτέλεια, με πολλή εθελοντική εργασία σε συνεργασία με τους καθηγητές γιατί μόνο με τη δύναμη του παραδείγματα μπορεί να αλλάξει ο κόσμος.
Κερδίσαμε εμπειρίες, πήραμε ζωή από τα παιδικά χαμόγελα, κάναμε καινούριους φίλους.

Διαχειριστήκαμε με ευλάβεια και σύνεση τον <<οβολό >> σας και φτιάξαμε πράγματα χρήσιμα για τη λειτουργία του σχολείου μας.

Το αν η θητεία μας είχε θετικό πρόσημο, εσείς θα το κρίνετε..

Φίλες και φίλοι

Θα ήθελα να ευχαριστήσω από βάθους καρδιάς πρώτα από όλα τους μαθητές μας για την αγωγή και την επιμέλεια που επέδειξαν και να τους ευχηθώ "ούριους" ανέμους στη ζωή τους, υγεία και επιτυχίες!!!

Θα ήθελα να σφίξω το χέρι του καθενός γονέα ευχαριστώντας σας για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη που μας δώσατε τα χρόνια αυτά!!!

Θα ήθελα να σταθώ με εκτίμηση και σεβασμό μπροστά σε όλους τους καθηγητές μας, για τις προσπάθειες που κατέβαλαν για να μορφοποιήσουν και να μορφώσουν τα παιδιά μας.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους Διευθυντές που συνεργάστηκα ΆΨΟΓΑ μαζί τους, την κα Πιτσαβα Κατερίνα και τον κο Παπαργυριου Αλέκο γιατί προσπαθήσαμε από κοινού να κάνουμε καλύτερο το σχολικό βίο των μαθητών μας.

Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω την κα Κελεσιδου Ρόδη καθηγήτρια μουσικής που υπό την επίβλεψη και τις προσπάθειες της δόθηκαν συναυλίες με μαθητές του σχολείου μας, που ακόμη και τώρα όταν τις ξαναβλέπω αναριγώ.

Για το τέλος θα ήθελα να αναφερθώ προσωπικά στη θεολόγο μας την κα Αιμιλία Ζαχαριαδου...
Αιμιλία μου, μου δίνεις την άδεια να σε προσφωνώ έτσι...
Σε ευχαριστώ γιατί έμαθες στα παιδιά μας, αλλά και σε μένα ΒΙΩΜΑΤΙΚΑ τη σημασία της <<αγάπης προς τον πλησίον >>, σε ευχαριστώ γιατί μας έκανες καλύτερους ανθρώπους, καλύτερους Χριστιανούς!!!
Το φιλανθρωπικό παζάρι που για δέκα χρόνια ήσουν η κινητήριος δύναμη, εκτός από την αθόρυβη βοήθεια που προσέφερε σε πολλούς εν ανάγκη ευρισκομενους, γαλουχησε πολλές δεκάδες παιδικών ψυχών με τα Ελληνοχριστιανικα ιδεώδη!!!
Ελπίζω τώρα που συνταξιοδοτηθηκες να βρει άξιους συνεχιστές που δεν θα το αφήσουν να σβήσει!
Οι επισκέψεις σε γηροκομεία, ορφανοτροφεία, σε ιδρύματα ΑΜΕΑ ευαισθητοποίησαν και προβλημάτισαν,, οι συζητήσεις που ακολούθησαν ημέρωσαν τις παιδικές ψυχές!

Η παράσταση στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο για τον Κυπριακό Απελευθερωτικό Αγώνα με τη σκηνοθεσία του αειμνήστου Ανδρέα Μιχαήλ, που έδωσε η θεατρική ομάδα του σχολείου μας άφησε εποχή!!!


Και πολλά άλλα, μετά λόγου γνώσης....


Φίλες και φίλοι


Τώρα που πέφτουν οι τίτλοι, ,θα ήθελα όσο μου επιτρέπεται να τονίσω ότι στο τέλος ΌΛΟΙ μας θυμόμαστε από τα σχολικά μας χρόνια αυτά που νιώσαμε αυτά που μας συγκίνησαν!!!
Είναι σίγουρο πως θα έχω πολλά πράγματα να διηγηθώ από το "ταξίδι" μου αυτό!!!Υ. Γ. 1


Θερμές ευχαριστίες στους δύο βασικούς μου συνεργάτες τα χρόνια αυτά, στη Μαρία Σατραζεμη και στο Δημήτρη Γαλανόπουλο, οι οποίοι ακούραστα και φιλότιμα εργάστηκαν μαζί μου για να επιλύουμε προβλήματα εν τη γέννεση τους.Υ. Γ. 2


Συγχαρητήρια πολλά στο νέο Δ. Σ του Συλλόγου Γονέων του 4ου Γυμνασίου Κατερίνης και στο νέο Πρόεδρο του Βασίλη Καπετανακη!!!


Σας εύχομαι καλή και δημιουργική θητεία!!!

Ευχαριστώ....

Αντώνης Καλλιφατιδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !