1 Ιουλίου 2021

Από τις 24 μέχρι και τις 29 Σεπτεμβρίου η 11η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Πιερίας




Ομόφωνα αποφασίστηκε στη συνεδρίαση της 23ης Ιουνίου 2021 του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Πιερίας η δυναμική διοργάνωση της 11ης Εμποροβιοτεχνικής Έκθεσης Πιερίας και Κεντρικής Μακεδονίας, με συνδιοργανωτές το Δήμο Κατερίνης και την Π.Ε. Πιερίας.
Μετά από την αναγκαστική ματαίωσή της κατά την περυσινή χρονιά, εξαιτίας των αυστηρών υγειονομικών πρωτοκόλλων που ίσχυσαν, λόγω της πανδημίας, η έκθεση προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί από τις 24 έως τις 29-09-2021.
Το Επιμελητήριο Πιερίας, με σκοπό να συμβάλει τα μέγιστα, στο πλαίσιο των δυνατοτήτων του, προκειμένου η οικονομική ζωή του τόπου μας να επανέλθει στην κανονικότητα και σε ρυθμούς ανάπτυξης, αναλαμβάνει και πάλι την πρωτοβουλία της διοργάνωσης μίας από τις πιο σημαντικές εκδηλώσεις του επιχειρηματικού κόσμου της Κεντρικής Μακεδονίας.
Ο Πρόεδρος κ. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου και το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Πιερίας απευθύνουν αισιόδοξο κάλεσμα προς την επιχειρηματική μας κοινότητα για την ενίσχυση της κοινής μας προσπάθειας με στόχο την αναζωογόνηση της τοπικής οικονομίας.
Για το σκοπό αυτό καλούμε τα μέλη μας να δηλώσουν το συντομότερο δυνατόν τη συμμετοχή τους, προκειμένου να στεφθεί, για ακόμη μία χρονιά, η εκθεσιακή μας δραστηριότητα με απόλυτη επιτυχία.
Επικοινωνία: tel.2351024311 και mail: info @ champier.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !