23 Ιουνίου 2021

"Το Κεντρί" πλέον ξανά κοντά σας....Μαζί Μπορούμε να Φτάσουμε την Πιερία Ψηλά

 


Καλησπέρα σε όλες και όλους τους Αναγνώστες μας. Μετα από 13 χρόνια, το "Κεντρί", μια στήλη που αγαπήθηκε το 2008 στην τοπική εφημερίδα Αργώ,  επιστρέφει στο Katerinipress.....Συχνά πυκνά μέσα απ΄αυτή τη στήλη θα σχολιάζουμε τα καλώς και κακώς κείμενα του νομού Πιερίας αλλά και γειτονικών νομών με στόχο να συμβάλλουμε από την πλευρά μας στην επίλυσή τους.


Μπορεί το Katerinipress, να έχει έδρα τη Γερμανία, σημεία των καιρών, αλλά συνεχίζει να αποτελεί μια αξιόπιστη πηγή πληροφόρησης για χιλιάδες Πιεριείς σε διάφορα σημεία της γης. Σκοπός και στόχος μας είναι να διαφημίσουμε την Πιερία μας, να την κάνουμε γνωστή στα πέρατα της γης. Επίσης όμως στόχος μας είναι, να διορθωθούν και όλα εκείνα που κάνουν τη ζωή δύσκολη των συμπατριωτών μας που συνεχίζουν να ζουν στην Κατερίνη, το Λιτόχωρο, τις κωμοπόλεις και τα χωριά του νομού μας. 

Μπορείτε να μας στέλνετε προς δημοσίευση τα παράπονά σας, τις καταγγελίες σας, όλα όσα θεωρείτε ότι δεν αρμόζουν στην Πιερία μας στο Katerininews@gmail.com .  Είμαστε η Φωνή σας και παραμένουμε όπως τόσα χρόνια μακριά από πολιτικές και λοιπές σκοπιμότητες. Εδώ γράφουμε χωρίς φόβο, με πάθος και αισιοδοξία ότι όλοι Μαζί Μπορούμε να Φτάσουμε την Πιερία Ψηλά....Εκεί που της αξίζει δηλαδή. 


Εαν θέλετε να μας στείλετε φωτογραφικό υλικό από όλα όσα σας προβληματίζουν ή σας αρέσουν στην Κατερίνη, το Λιτόχωρο, το Αιγίνιο, τη Λεπτοκαρυά, τον Κορινό, την Καλλιθέα, τον Κολινδρό και την υπόλοιπη Πιερία....μπορείτε να το κάνετε μέσω του katerininews@gmail.com.....ΤΟ "ΚΕΝΤΡΙ" με τον Χάρη Μπαζάκο

Μόνο στο KATERINIPRESS ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !