18 Ιουνίου 2021

Ιωάννης Μελέτης: "Καλούμε όλα τα άτομα με αναπηρία να εγγραφούν στο Σύλλογο ΑΜΕΑ Πιερίας"




Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ Ν ΠΙΕΡΙΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΊΑ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ

Σκοπός και στόχος του συλλόγου μας είναι να οργανωσει τα άτομα με αναπηρία για την προώθηση των κοινωνικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων τους με την στήριξη της Εθνικής Συνομοσπονδίας.

Ο σύλλογος μας θα συμβάλλει στην διαμόρφωση της νομοθεσίας που αφορά τα άτομα με αναπηρία και τις οικογένειές τους και αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα την επαγγελματική τους αποκατάσταση αλλά και την προώθηση της κοινωνικής αλληλεγγύης. Από την ίδρυση μας το 2004 έως τώρα έχουν εγγραφεί 2000 μέλη. Στόχος μας είναι να γίνουν μέλη μας όλα τα άτομα και με οποιαδήποτε μορφή αναπηρίας που κατοικούν στην Πιερία. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα την απόκτηση δυνατής φωνής προκειμένου να ανεβάσουμε τον πήχη των διεκδικήσεων και το επίπεδο διαβίωσης των ατόμων με αναπηρία και των οικογενειών τους. Για αυτό καλούμε όλα τα άτομα με αναπηρία να εγγραφούν στον σύλλογο μας και να συμμετέχουν σε όλες τις εκδηλώσεις και τους αγώνες μας. Είναι κοινά αποδεκτό ότι η κοινωνία δεν μπορεί να αλλάξει από μόνη της, αλλάζει μόνο όταν μεγάλες κοινωνικές ομάδες το επιθυμούν.

Σε αυτήν την περίοδο που αμφισβητούνται θεμελιώδεις αξίες, το αναπηρικό κίνημα είναι εδώ, ενωμένο, για να διεκδικήσει τον πλήρη σεβασμό των δικαιωμάτων των ατόμων με αναπηρία.

ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ!!!


ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ

Μέλος μητρώου πολιτικών στελεχών ΝΔ

Συντονιστής Τομέα ΑΜΕΑ ΔΕΕΠ ΠΙΕΡΙΑΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ Ν ΠΙΕΡΙΑΣ

Πληροφορίες: ΙΩΆΝΝΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ

Γενικός Γραμματέας

Κιν:6947445343


ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ του κ ΜΕΛΕΤΗ ΙΩΑΝΝΗ.
 
 Γεννήθηκα στις 26/6/1974 στην Θεσσαλονίκη. Μένω στην Κατερίνη. Είμαι ελεύθερος με εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις την περίοδο 1997-1999. Το 1992 αποφοίτησα από το 3Ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Το 1996 αποφοίτησα από το ΙΕΚ Θεσσαλονίκης ως ΕΙΔΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ. Από το 2001 έως 25/5/16 εργάστηκα στην ΔΕΥΑ Κατερίνης και από 25/5/2016 έως σήμερα  στον δήμο Κατερίνης στο Τμήμα Λογιστηρίου. Από το 2001 ασχολούμαι με τα κοινά ως Ταμίας και Γενικός Γραμματέας του συλλόγου ΑΜΕΑ Πιερίας. Είμαι μέλος  της ΕΣΑΜΕΑ στην Αθήνα και μέλος  της ΕΣΑΜΕΑ Θεσσαλονίκης, ενώ  υπήρξα Αντιπρόεδρος και Γενικός Γραμματέας του Σωματείου Εργαζομένων ΔΕΥΑ  Κατερίνης. Eίμαι μέλος του Μητρώου Πολιτικών Στελεχών της ΝΔ, συντονιστής τομέα ΑΜΕΑ ΔΕΕΠ Πιερίας και μέλος –εθελοντής της Διασωστικής Ομάδας Πιερίας.  Email : kateriniwths34@gmail.com
                             Facebook : https://www.facebook.com/giannis.meletis
ΚΙΝ : 694744534

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !