31 Μαρτίου 2021

Δήμος Κατερίνης: Εκτεταμένες ασφαλτοστρώσεις στην πόλη & στις κοινότητες

 Εκτεταμένο πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων για την αναβάθμιση του οδικού


δικτύου ξεκινά άμεσα στην πόλη και στις κοινότητες του Δήμου Κατερίνης. Ήδη υλοποιείται η προεργασία – προετοιμασία με καθαρισμό των οδών, ενώ τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσει βάση οδοστρωσίας, ασφαλτική προεπάλειψη και ασφαλτική στρώση κυκλοφορίας. 

Αυτοψία στις οδούς, που κατά προτεραιότητα θα συντηρηθούν πραγματοποίησε σήμερα συνοδευόμενος από υπηρεσιακούς παράγοντες ο Δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος. Πιο συγκεκριμένα σε πρώτη φάση, στο παραλιακό μέτωπο (Παραλία, Ολυμπιακή Ακτή, Κορινός), στη Δημοτική Κοινότητα Λόφου, στην Τοπική Κοινότητα Σεβαστής (έξοδος προς Κούκο), καθώς και στη Δημοτική Κοινότητα Κατερίνης. 

Η ασφαλτόστρωση και η συντήρηση δρόμων, θα επικεντρωθεί όπου υφίστανται τοπικές φθορές του οδοστρώματος, από τη διέλευση βαρέων οχημάτων, από φυσικά αίτια ή από κακοτεχνίες προηγούμενων επεμβάσεων, με αποτέλεσμα να καταστεί μη λειτουργικό και σε αρκετά σημεία ακόμη κι επικίνδυνο, για την ασφαλή διέλευση πεζών και οχημάτων.

«Εντατικοποιούμε το πρόγραμμα οδοστρώσεων και συντηρήσεων του δικτύου οδοποιίας. Με τις συστηματικές αυτές ασφαλτοστρώσεις, βελτιώνουμε άμεσα την κυκλοφοριακή ασφάλεια οχημάτων και πεζών και συνεχίζουμε σε καθημερινή βάση εργασίες βελτίωσης της οδικής κίνησης στην πόλη και στις κοινότητες. Έμφαση ενόψει και της έναρξης της τουριστικής περιόδου δίνουμε στο παραλιακό μέτωπο» τονίζει σε δήλωσή του, ο Δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !