2 Μαρτίου 2021

Οι πολίτες του Δ.Κατερίνης τηρούν αυστηρά τα μέτρα κατά της διασποράς του κορωνοϊού
Με συνέπεια και αυστηρότητα τηρούν οι πολίτες του Δήμου Κατερίνης τα υγειονομικά μέτρα που έχουν επιβληθεί για την αποτροπή διάδοσης του κορωνοϊού, σύμφωνα με τα στοιχεία ελέγχων που έγιναν κατά το δίμηνο Ιανουαρίου και Φεβρουαρίου 2021. Πρόκειται για στοιχεία που προέκυψαν από μικτούς ελέγχους Δημοτικής Αστυνομίας Κατερίνης και Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας.

Συγκεκριμένα, κατά το διάστημα των δύο πρώτων μηνών του 2021 πραγματοποιήθηκαν, καθημερινά, (εκτός από τα Σαββατοκύριακα), 1019 έλεγχοι και διαπιστώθηκαν μόνο τρεις παραβάσεις για «μη χρήση μάσκας».

Σύμφωνα με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο, Κώστα Φιλοκώστα, μέχρι σήμερα είναι άριστη η συνεργασία των μικτών κλιμακίων ελέγχων Δημοτικής Αστυνομίας και Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, ενώ και οι πολίτες τηρούν τα μέτρα χρήσης μάσκας και αποστάσεων και είναι συνεργάσιμοι κατά τη διάρκεια των ελέγχων. Άψογη όμως είναι και η συμπεριφορά των μικτών κλιμακίων προς τους υπό έλεγχο πολίτες. Χαρακτηρίζεται δε από ευγένεια και σεβασμό προς τα ελεγχόμενα πρόσωπα.

ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΣ: ΑΚΡΩΣ ΕΝΘΑΡΡΥΝΤΙΚΑ, ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΕΓΧΩΝΣε δήλωσή του ο Δήμαρχος Κατερίνης, Κώστας Κουκοδήμος, αναφερόμενος στα αποτελέσματα των ελέγχων, είπε, μεταξύ άλλων: «Οι δημότες μας εφαρμόζουν σταθερά και αυστηρά τα μέτρα που έχουν επιβληθεί με σκοπό την αποτροπή διάδοσης του κορωνοϊού στον Δήμο μας. Προτρέπω όμως τους συμπολίτες μου να μη χαλαρώσουν τα μέτρα αυτά, ώστε όλοι να προστατευθούμε από τις συνέπειες διάδοσης του».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !