11 Μαρτίου 2021

ΔΕΥΑΚ: Αποστολή αλληλεγγύης στους σεισμόπληκτους της Θεσσαλίας





Κώστας Κουκοδήμος: Στον Δήμο Κατερίνης η Αλληλεγγύη παραμένει ζωντανή


Την έμπρακτη αλληλεγγύη τους, στους σεισμόπληκτους της Θεσσαλίας, κατέδειξαν σήμερα ο Δήμος Κατερίνης και η ΔΕΥΑΚ. Πιο συγκεκριμένα, κλιμάκιο με επικεφαλής τον Δήμαρχο Κώστα Κουκοδήμο και τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΚ Αστέριο Μπουσνάκη, παρέδωσε 6000 φιάλες νερού στον Δήμο Ελασσόνας, στον εξωτερικό χώρο του ΚΕΠ όπου καταφθάνουν αποστολές ειδών πρώτης ανάγκης και βοήθειας από όλη την Ελλάδα. Ακολούθως, μετέβη στον Τύρναβο, όπου στο Δημοτικό Γυμναστήριο της περιοχής παρέδωσε 3000 φιάλες νερού.

Παράλληλα, ο Δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος και τα μέλη της αποστολής, συναντήθηκαν διαδοχικά με τον Δήμαρχο Ελασσόνας Νίκο Γάτσα και με τον Δήμαρχο Τυρνάβου Ιωάννη Κόκουρα. Στη διάρκεια αυτών των συναντήσεων, έγιναν αποδέκτες θερμών ευχαριστιών των εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης της περιοχής, ενώ ο Δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος εξέφρασε την αλληλεγγύη και την απόλυτη συμπαράσταση των πολιτών του Δήμου Κατερίνης στους σεισμόπληκτους, ευχόμενος καλή δύναμη και ταχεία αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν. Όπως σημείωσε ο Δήμαρχος: «Εκφράζουμε έμπρακτα τη συμπαράσταση μας στους σεισμόπληκτους της Θεσσαλίας. Στον Δήμο Κατερίνης, η Αλληλεγγύη παραμένει ζωντανή ακόμα και σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς».

Αξίζει να σημειωθεί, ότι, το κόστος αγοράς των 9000 συνολικά φιαλών νερού, καλύφθηκε από τη ΔΕΥΑΚ, ενώ στην αποστολή του Δήμου Κατερίνης συμμετείχαν και οι αντιδήμαρχοι Γιάννης Συμεωνίδης & Γιώργος Κυριακίδης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !