5 Φεβρουαρίου 2021

Ξανά καφέ – μαύρο το νερό στον Κορινό την Τετάρτη




Ο Κορινός είναι μία ακόμη περιοχή του Δήμου Κατερίνης που έχει ξεχαστεί από τη σημερινή δημοτική αρχή. Από τα μεγάλα προεκλογικά λόγια και τις υποσχέσεις των κ.κ. Κουκοδήμου και Νταντάμη, σήμερα οι Κορινιώτες διαπιστώνουν πως τίποτε δεν αλλάζει στον τόπο τους, παραμένουν παρατημένοι από μία κλειστή ομάδα διοίκησης που αδιαφορεί για τα καθημερινά προβλήματά τους.




Ξανά καφέ – μαύρο το νερό στον Κορινό την Τετάρτη

Την Τετάρτη 03 Φεβρουαρίου 2021 το νερό στον Κορινό έγινε ξαφνικά καφέ – μαύρο! Δεν έγινε σε ένα σημείο, αλλά σε ολόκληρη τη δημοτική ενότητα και το πρόβλημα παρέμεινε και την Πέμπτη, σε πιο ήπια μορφή. Οι δημότες για άλλη μία φορά αιφνιδιάστηκαν, για άλλη μία φορά υπέστησαν ζημιές και για άλλη μία φορά άκουσαν απαντήσεις που δεν τιμούν κανένα.



- «Δεν είναι κάτι σοβαρό, θα το διορθώσουμε, καθαρίσαμε το ντεπόζιτο»

- «Δεν είναι τίποτε, αλλάξαμε μία σωλήνα»

Ήταν οι προφορικές απαντήσεις των «υπευθυνο-ανευθύνων», όπως μας τις μετέφεραν οι δημότες.



Ακόμη και αν όντως έγιναν εργασίες, δεν θα έπρεπε να ενημερωθούν νωρίτερα οι κάτοικοι; Είναι δυνατόν πάντα να αιφνιδιάζονται;



«Κίτρινη κάρτα» στον κ. Μπουσνάκη, πρόεδρο της ΔΕΥΑΚ

και τον Γιάννη Μορθανάση, πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου Κορινού

Αν κάποιος μπει στο site της ΔΕΥΑΚ θα δει ότι τον Νοέμβριο του 2020 υπάρχει ανακοίνωση για το νερό του Κορινού. Κάτι τέτοιο δεν έγινε για το πρόβλημα αυτής της εβδομάδας, ούτε κάποιο δελτίο τύπου εκδόθηκε. Απλά «τους ήρθε να αλλάξουν / καθαρίσουν κάτι» και αποφάσισαν να το κάνουν, αδιαφορώντας για το αν θα πρέπει να ενημερωθούν οι πολίτες, των οποίων τις ζωές διατάραξαν.



Με όλα αυτά είναι λογικό οι πολίτες να βγάζουν «κίτρινα κάρτα» στον κ. Στέργιο Μπουσνάκη, πρόεδρο της ΔΕΥΑΚ, έναν συνήθως προσεκτικό πολιτικό, για τον τρόπο που χειρίστηκε το θέμα. «Κίτρινη κάρτα» και για τον κ. Γιάννη Μορθανάση, πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου Κορινού, για την αδυναμία του να ενημερώσει τους ανθρώπους με τους οποίους ζει μαζί.



Οι δημότες του Κορινού ρωτούν: Ποιος θα αναλάβει την ευθύνη για το φιάσκο;



Περιμένουμε απαντήσεις και όχι άλλο την τακτική του «πέρα βρέχει» ή αστείες αναφορές και επιθέσεις για το παρελθόν. Είστε εδώ για να διοικήσετε και να βελτιώσετε τις ζωές των ανθρώπων, όχι για να τους αιφνιδιάζετε και να λέτε μετά «όμως οι πιο παλιοί...»



Δημοτικός Συνδυασμός «Όλοι Μαζί Μπορούμε Καλύτερα»



Θανάσης Λιακόπουλος

Δημοτικός Σύμβουλος – Επικεφαλής συνδυασμού



Ράνια Παπαγεωργίου
Δημοτική Σύμβουλος,Δημοτικής Ενότητας Κορινού



Μιχάλης Εφραιμίδης

Τοπικός Σύμβουλος Κορινού



Μαρία Νικολαϊδου
Στέλεχος του συνδυασμού


Αρβανιτίδης Γιώργος
Στέλεχος του συνδυασμού



Γρηγόρης Μήτρου


Στέλεχος του συνδυασμού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !