18 Μαΐου 2020

Ντέιβιντ Καϊτίδης.....Από την Έδεσσα στο....Χόλιγουντ !



Ξεκίνησε καριέρα ως αστυνομικός και κατέληξε να γίνει ηθοποιός. Ο λόγος για τον Ντέιβιντ Καϊτίδη (David Kait) με καταγωγή από την Εδεσσα.


Ο Κάιτ -το κανονικό του όνομα είναι Καϊτίδης- γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Εδεσσα. Στη συνέχεια μετακόμισε στην Αθήνα και μπήκε στην Ακαδημία της Αστυνομίας όπου φοίτησε για 4 χρόνια. Εργάστηκε ως αστυνομικός για τρία χρόνια. Ομως το όνειρό του ήταν άλλο. Να γίνει ηθοποιός. Ετσι, παράτησε τη σίγουρη, σταθερή δουλειά του στην Αστυνομία και ταξίδεψε στο Σαν Φρανσίσκο. Το Forbes σε αφιέρωμα που του είχε κάνει ανέφερε: «Θα είναι αυτός ο πρώτος Ελληνας αστυνομικός που θα γίνει ηθοποιός του Χόλιγουντ;».

Οπως είπε ο ίδιος πρόσφατα σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Digital Journal» η επιλογή του αυτή ήταν «κάτι σουρεαλιστικό και ξεχωριστό. Απλά ακολουθώ αυτό που αισθάνομαι ότι είναι σωστό εκείνη τη στιγμή».

Ο Κάιτ συναντήθηκε με ομογενείς από το Ελληνοαμερικανικό φεστιβάλ του Λος Αντζελες «όπου υπάρχει ενθουσιασμός για τα ελληνικά φιλμ και για τους νέους ανθρώπους που έρχονται να κάνουν κάτι διαφορετικό σε διεθνές επίπεδο. Είναι ωραίο να βλέπεις τη στήριξή τους όχι μόνο για τα φιλμ αλλά και για το θέατρο και για άλλες παραγωγές» πρόσθεσε.

Κάνοντας αναφορά στους νέους ηθοποιούς είπε πως και αυτός είναι ένας από αυτούς. «Είμαι όμως ειδική περίπτωση. Ηθελα να είμαι πρωτοπόρος όταν προσπάθησα να κάνω κάτι που δεν είχε ξαναγίνει. Αν νιώθεις πως υπάρχει κάτι μέσα σου μην έχεις δεύτερες σκέψεις, κυνήγησέ το και βρες στην πορεία τον τρόπο. Μην ζεις μια ζωή που θα μετανιώσεις» δήλωσε στην εφημερίδα «Digital Journal».




https://www.ekirikas.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !