18 Μαΐου 2020

Ξεκινούν παρεμβάσεις αποκατάστασης κατολισθήσεων στην 3η επαρχιακή οδό Κατερίνης-Εξοχής-ΤόξουΑυτοψία στην 3η επαρχιακή οδό Κατερίνης-Εξοχής-Τόξου, όπου σημειώθηκε κατολίσθηση, πριν την είσοδο του οικισμού του Τόξου, πραγματοποίησε η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κ. Σοφία Μαυρίδου, συνοδευόμενη από τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Εξοχής, κ. Χρήστο Τσίγγανο και τον Αναπληρωτή Προϊστάμενο της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, κ. Παναγιώτη Μαυρίδη.
Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, έσπευσε στο σημείο, προκειμένου να διαπιστώσει το πρόβλημα- που ανέκυψε εξαιτίας των τελευταίων καιρικών συνθηκών-και επεσήμανε την ανάγκη άμεσης αποκατάστασης του οδοστρώματος, αρμοδιότητας της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας.
Με την άμεση παρέμβαση της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, οι εργασίες ξεκινούν για την αποκατάσταση του προβλήματος, που θα διασφαλίσουν τις ασφαλείς μετακινήσεις των πολιτών και επισκεπτών της Πιερίας. Το τεχνικό πρόγραμμα, συνεχίζεται, με την υλοποίηση έργων, που αναβαθμίζουν την περιοχή και βελτιώνουν την καθημερινότητα των πολιτών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !