7 Οκτωβρίου 2019

ΣΚΛΗΡΗ ΗΤΤΑ ΜΕ 5-1 ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑ ΔΙΟΥ ΣΤΗΝ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗ



Βαριά ήττα με σκορ 5-1 υπέστη ο Δίας Δίου στην Τσαριτσάνη από τον τοπικό Οικονόμο στην αναμέτρηση που διεξήχθη στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ' Εθνικής και πρώτη για τον Δία μακριά από την Πιερία.





Η ομάδα μας παρότι είχε μια άκρως θετική παρουσία στο πρώτο μέρος παρουσιάζοντας δύο καλές ευκαιρίες για να σκοράρει με τον Δερμίση και τον Νίκου, πλήρωσε δύο αμυντικά λάθη τα οποία εκμεταλλεύτηκε ο Οικονόμος πηγαίνοντας με 2-0 στα αποδυτήρια με σκόρερς τους Δραχαλίβα στο 19’ και Μπαλογιάννη στο 39’.






Στο δεύτερο μέρος, η γηπεδούχος ομάδα τριπλασίασε τα τέρματά της με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τόλιου στο 51’.


Το γκολ αυτό "ψαλίδισε" τις ελπίδες της ομάδας μας για ένα θετικό αποτέλεσμα και το μόνο που κατάφεραν οι παίκτες μας ήταν να μειώσουν σε 3-1 στο 89' με ένα πανέμορφο σε εκτέλεση τέρμα του Βασίλη Νάκα ο οποίος βρήκε δίχτυα με δυνατό δεξί σουτ εκτός περιοχής.


Στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού η αμυντική ολιγωρία των ποδοσφαιριστών μας, έδωσε τη δυνατότητα στη Θεσσαλική ομάδα να βρει αλλά δύο γκολ με τους Μπάμη και Μπαλογιάννη στο 90’ και στο 90+3’ αντίστοιχα, ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ στο 5-1 και κάνοντας σκληρή την ήττα για τον Δία.





Επόμενη αναμέτρηση για την ομάδα μας την επόμενη Κυριακή (13/10) στο γήπεδό μας απέναντι στον Πιερικό.





Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ.Γκουντέλας με πρώτο βοηθό τον κ. Βογιατζή και δεύτερο τον κ.Τίκα από την ΕΠΣ Καρδίτσας.





Οι συνθέσεις των ομάδων:





Οικονόμος Τσαριτσάνης (Γιάννης Τακμακίδης) : Νούσιας, Δραγατσίκης, Γαλάνης, Καρλιάμπας, Μάρκο, Μπάμης, Δραχαλίβας (78’ Μούλτσιας), Αργύρης, Ντούφας (38’ Γκαμπέτας λ.τ.), Μπαλογιάννης, Τόλιος (87’ Χρυσοστόμου).










Δίας Δίου (Τάσος Ιωαννίδης) : Ζωγράφος, Γ. Παναγιωτίδης, Δερμίσης, Νίκου, Λιόλιος, Κορινιώτης (46’ Παπαστεργίου), Καλαμπάκας, Μαυρίδης (57’ Ευαγγελόπουλος), Καλουσίδης (64’ Τσουρέκας), Α. Παναγιωτίδης, Μανίκας (46’ Νάκας).










Να σημειωθεί επίσης, πως οι ποδοσφαιριστές μας πριν την αναχώρηση για την Τσαριτσάνη, απόλαυσαν το προγραμματισμένο γεύμα τους σε ταβέρνα στα Πλατανάκια Πιερίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !