8 Μαΐου 2019

Πολύχρωμα παγκάκια στην Παραλία Κατερίνης



Χρώμα στην αναβάθμιση της εικόνας της παραλιακής ζώνης και στην καθημερινότητα κατοίκων και επισκεπτών βάζουν τα πολύχρωμα παγκάκια, τα οποία τοποθετήθηκαν και δημιουργούν στάσεις αναμονής - ξεκούρασης στην οδό Λεωφόρο Στρατού στην Παραλία. Παράλληλα, στην οριοθέτηση της κυκλοφορίας συμβάλλει η τοποθέτηση προστατευτικών πλαισίων από συνεργείο της Τεχνικής υπηρεσίας και στην ενίσχυση του πρασίνου η φύτευση δέντρων, την οποία ολοκλήρωσε συνεργείο της αντιδημαρχίας Περιβάλλοντος & Πρασίνου.

«Η νέα διαμόρφωση της οδού Λεωφόρου Στρατού στην Παραλία εξυπηρετεί την άνετη πρόσβαση και ασφαλή κίνηση κατοίκων και επισκεπτών ενώ εντάσσεται στη δημιουργία κατάλληλων συνθηκών, για τη βελτίωση της λειτουργικότητας του δημόσιου χώρου. Παράλληλα, συνεχίζουμε συντονισμένα να ενισχύουμε τους πνεύμονες πρασίνου, τόσο μέσα στην πόλη όσο και στις τοπικές και δημοτικές κοινότητες» τονίζει σε δήλωσή του, ο Δήμαρχος Σάββας Χιονίδης.



Γενικότερα, σε εξέλιξη είναι έργα, τα οποία αφορούν την καθημερινότητα και βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων τόσο στο κέντρο, όσο και στην περιφέρεια του Δήμου Κατερίνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !