10 Απριλίου 2019

Βαγγέλης Γ. Μπαντές: Υποψήφιος στη Δημοτική Ενότητα Κολινδρού μαζί με τον Παναγιώτη Καζά



Ο συνδυασμός μας, «Βόρεια Πιερία της καρδιάς μας», κάνει πράξη τη διεύρυνση και αγκαλιάζει όλους τους νέους υποψηφίους, διαμορφώνοντας μια νέα δυνατή ομάδα.

Στο πλαίσιο αυτό, ανακοινώνουμε την υποψηφιότητα του Βαγγέλη Μπαντέ, από τον Κολινδρό ως υποψήφιο στη Δημοτική Ενότητα Κολινδρού

Βαγγέλης Μπαντές: «Δουλεύω ως δημοσιογράφος για 16 συναπτά έτη, πάντα με γνώμονά μου την παρουσίαση της αλήθειας και την υπεράσπιση των συμφερόντων του τόπου μου. Είμαι περήφανος για την καταγωγή μου από τον Κολινδρό και τη Βόρεια Πιερία, τον τόπο που γεννήθηκα και υπεραγαπώ. Πλησιάζοντας τα 40 μου χρόνια, νιώθω και εγώ πως έχω να προσφέρω κάτι στην κοινωνία, να υπηρετήσω τους πολίτες και από μία άλλη θέση. Για αυτό και αποφάσισα με χαρά να αποδεχτώ την πρόταση υποψηφιότητας του Παναγιώτη Καζά, του αυριανού δημάρχου Πύδνας Κολινδρού!

Σεβόμαστε τους μεγαλύτερους, όμως ήρθε η ώρα να βγούμε και εμείς οι νέοι μπροστά, να δοκιμαστούμε και να κριθούμε για τις νέες μας ιδέες, την όρεξή μας για δουλειά και την ξεκάθαρη διάθεσή μας να υπηρετήσουμε κάθε δημότισσα, κάθε δημότη.

Ήρθε η ώρα να επιταχύνουμε και να αλλάξουμε τον τόπο μας! Ήρθε η ώρα να δουλέψουμε και να τα καταφέρουμε, με μπροστάρη τον Παναγιώτη Καζά και τον συνδυασμό «Βόρεια Πιερία της Καρδιάς μας»!

Μπορούμε περισσότερα! Δώστε μου τη Δύναμη να δουλέψω για να τα πετύχουμε!»



Παναγιώτης Καζάς: «Βαγγέλη σε ευχαριστώ πολύ και σου εύχομαι καλή επιτυχία στον αγώνα μας.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !