22 Φεβρουαρίου 2019

Χρήστος Γιαννούλης : 'Ο γιος μου δε θέλω να μεγαλώσει στην Ελλάδα με όλο αυτό το φασισταριό "



O υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας με τον ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Γιαννούλης, αποκάλεσε «φασισταριό» όσους διαδηλώνουν κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Η αφορμή δόθηκε όταν σε εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης στην Κατερίνη, αποδοκιμάστηκε έντονα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος από ομάδα πολιτών που βρέθηκε εκεί.


Ο πρώην δημοσιογράφος της ΕΡΤ3, Χρήστος Γιαννούλης ανέβηκε στο βήμα της ίδιας εκδήλωσης και αναφερόμενος στην υποψηφιότητά του, είπε: «Πριν πάρω την τελική μου απόφαση, με όλο το σεβασμό στον πρωθυπουργό της χώρας που μου έκανε την τιμή να μου απευθύνει την πρόκληση και πρόσκληση αυτή, απέναντι, μπροστά στα μάτια μου, είχα την εικόνα του γιου μου. Είναι 15 χρονών, δεν θέλω να μεγαλώσει στην Ελλάδα με όλο αυτό το φασισταριό απέξω. Δεν θέλω να μεγαλώσει σε αυτή τη χώρα».

3 σχόλια:

  1. Να πάτε να ζήσετε στην Βενεζουέλα.... που έχετε το θράσος να μιλάτε ακόμα και να αποακλείται όσους αγαπούν την πατρίδα τους φασίστες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φασιστες λοιπόν όσοι ήταν απ’εξω. Ο συγκεκριμένος κύριος στις προηγούμενες εκλογές, ήταν υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης. Εμφανίστηκε ξαφνικά σαν ‘σωτηρα’ του τόπου, και αφού έχασε τις εκλογές, δεν πατούσε το πόδι του στα δημοτικά συμβούλια. Τόσο σεβασμό έδειξε στην πόλη και σε αυτούς που τον στήριξαν και τον ψήφισαν. Στο τέλος, μόλις ξανά προσλήφθηκε στην ΕΡΤ, παραιτήθηκε από την θέση του και πήγε να εισπράξει τον μισθό του. Μόνο στην ΕΡΤ φυσικά θα μπορούσε να δουλέψει. Να μας πει λοιπόν αυτός ο κύριος πως θα αποκαλούσε κάποιον που θα συμπεριφερόταν όπως αυτός ;; Εγώ ξέρω πάντως πως τον αποκαλώ εγώ. Υ.Γ.: αυτοί που τον στήριξαν τότε, θα τον στηρίξουν και τώρα; Είμαι πολύ περίεργος πάντως να δω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !