22 Φεβρουαρίου 2019

Η ΌΛΓΑ ΠΑΛΑΓΚΑ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΤΟΠΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ



Την Όλγα Παλάγκα, Πολιτικός επιστήμονας με ειδίκευση στα Δημόσια Οικονομικά, ανακοίνωσε ως υποψήφια για το Τοπικό Συμβούλιο Κατερίνης με τον συνδυασμό «Ανανέωση Τώρα», ο επικεφαλής, υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης Γιώργος Νταντάμης.



«Άλλη μια σημαντική εκπροσώπηση της νέας γενιάς από την αγαπητή μας Όλγα Παλάγκα, στο ψηφοδέλτιο του Τοπικού Συμβουλίου Κατερίνης της "Ανανέωση τώρα". Στο πρόσωπο της εκφράζεται η διάθεση της νέας μας γενιάς για να αλλάξει ο τόπος μας και να δώσει ευκαιρίες για ένα ελπιδοφόρο μέλλον. Καλώς ήρθες αγαπητή Όλγα. Καλή δύναμη και καλή επιτυχία στον όμορφο αγώνα μας», δήλωσε ο κ. Νταντάμης.

«Αγαπητές συνδημότισσες και αγαπητοί συνδημότες,
Ως νέος άνθρωπος με ιδιαίτερη αγάπη για την πόλη μου, αποδέχτηκα με χαρά την πρόταση του Γιώργου Νταντάμη, υποψήφιου Δημάρχου Κατερίνης, να συμμετέχω ως υποψήφια τοπική σύμβουλος Κατερίνης με τον ανεξάρτητο συνδυασμό «Ανανέωση Τώρα». Η πόλη μας έχει ανάγκη τόσο τις νέες ιδέες όσο και τους νέους ανθρώπους που θα συμβάλλουν με την τεχνογνωσία και τη διάθεσή τους για προσφορά. ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΔΗΜΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΖΕΙΣ», είπε η κα Παλάγκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !