26 Φεβρουαρίου 2019

Η νεαρή Σταθμιώτισσα Εύη Καζαντσίδου υποψήφια τοπική σύμβουλος Κατερίνης



Ακόμη μία νέα κοπέλα, η Εύη Καζαντσίδου του Στέλιου και της Βιολέτας, προστίθεται στον συνδυασμό «Όλοι Μαζί Μπορούμε Καλύτερα». Η Εύη κατοικεί στη συνοικία του Σιδηροδρομικού Σταθμού, είναι 22 χρονών, ιδιωτική υπάλληλος.



«Με κέρδισε ο Θανάσης με το μήνυμά του για τους νέους, αλλά και η παρουσία στην ομάδα μας και άλλων νέων ανθρώπων, που μαζί τους μπορούμε να δουλέψουμε για να ακουστεί η φωνή η δικιά μας, η φωνή των νέων της Κατερίνης”.



Η Εύη ασχολείται επί 6 χρόνια με το θέατρο και έχει χόμπυ το πιάνο και τις ξένες γλώσσες.



Οι 6.000 θέσεις από τις 5στερες μονάδες, η Smart City και το γρήγορο ίντερνετ παντού

Η πρόταση του συνδυασμού μας για τις 5στερες ξενοδοχειακές μονάδες στην Ολυμπιακή Ακτή είναι ένα θέμα που σίγουρα ενδιαφέρει όλους τους νέους του τόπου μας. «Χρειαζόμαστε δουλειές για να μείνουμε εδώ. Οι 3.000 θέσεις που θα δημιουργηθούν από τις 10 πεντάστερες ξενοδοχειακές μονάδες που θέλουμε να δημιουργήσουμε στην Ολυμπιακή Ακτή + οι 3.000 θέσεις που θα δημιουργηθούν στον Δήμο μας από τις μονάδες αυτές είναι μία εξαιρετική ιδέα. Το ίδιο και οι περίπου 100 θέσεις που άμεσα και έμμεσα θα δημιουργηθούν από το Βιοαέριο και όχι μόνο.



Ο συνδυασμός μας θέλει να φέρει παντού το γρήγορο ίντερνετ, να κάνουμε την Κατερίνη την πρώτη πόλη στην Ελλάδα σε ταχύτητα, παράλληλα με τη μετατροπή της σε Smart City, εισάγοντας στη ζωή μας τις νέες τεχνολογίες. Όλα αυτά με ενδιαφέρουν ουσιαστικά και θέλω να εμπλακώ στην εφαρμογή τους!».



«Ο Σταθμός να φτάσει εκεί που του αξίζει»

Η Εύη θα ασχοληθεί με όλη την Κατερίνη, αλλά είναι λογικό η προτεραιότητά της να είναι η συνοικία του Σταθμού: «Πονάω, αγαπάω τον Σταθμό, τη γειτονιά μου. Μετά από χρόνια που έμεινε στα αζήτητα, που μας θεωρούσαν δεδομένους, είναι πια η ώρα να ασχοληθεί κάποιος σοβαρά και με τη συνοικία αυτή, να φτάσει εκεί που της αξίζει. Ο φωτισμός που έχουμε στο πρόγραμμά μας, οι 2 εναέριες πεζογέφυρες, αλλά και όλες οι παρεμβάσεις στη γειτονιά, οι σύγχρονες παιδικές χαρές με ταρτάν κλπ, θα δώσουν έναν άλλον αέρα στην περιοχή και θα την αναζωογονήσουν. Χαίρομαι γιατί όλα αυτά είναι ήδη στις προτεραιότητες του συνδυασμού μας και θα δουλέψω για να τα δω να υλοποιούνται, μαζί με την εξαιρετική μας ομάδα! Όλοι Μαζί Μπορούμε Καλύτερα!»

Θανάσης Λιακόπουλος

Υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !