2 Φεβρουαρίου 2019

Εκτεταμένες ασφαλτοστρώσεις στην Τοπική Κοινότητα Σεβαστής



Σε εκτεταμένες ασφαλτοστρώσεις οδών, στην Τοπική Κοινότητα Σεβαστής, οι οποίες συμβάλλουν στη βελτίωση της οδικής ασφάλειας και στη διευκόλυνση των μετακινήσεων κατοίκων και επισκεπτών προχώρησαν σήμερα συνεργεία της Τεχν. Υπηρεσίας του Δήμου Κατερίνης.




Συνοδευόμενος από τον Δημοτικό σύμβουλο – Εντεταλμένο της Τεχνικής Υπηρεσίας Χρυσόστομο Κυραϊλίδη, το έργο επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Κατερίνης, Σάββας Χιονίδης, ο οποίος επιθεώρησε την πρόοδο των εργασιών και συνομίλησε με τους περιοίκους.




Αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων




«Η δουλειά δεν τελειώνει ποτέ! Η συγκεκριμένη παρέμβαση εντάσσεται σε ένα εκτεταμένο πλέγμα ασφαλτοστρώσεων και βελτιώσεων δρόμων από τις υπηρεσίες μας, σε όλη την έκταση του Δήμου, με τις οποίες εξασφαλίζεται η μέγιστη ασφάλεια στη μετακίνηση των πεζών και στην κίνηση των οχημάτων» σημειώνει σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Σάββας Χιονίδης, ενώ όπως χαρακτηριστικά επισημαίνει: «[…] αναβαθμίζεται η ποιότητα ζωής των πολιτών και ενισχύονται σημαντικά οι αναπτυξιακές υποδομές του τόπου μας».




Γενικότερα, μεριμνώντας για την καλύτερη δυνατή κατάσταση του οδοστρώματος, στον Δήμο Κατερίνης, με ικανοποιητικούς ρυθμούς εξελίσσονται οι παρεμβάσεις, που αφορούν νέες ασφαλτοστρώσεις, συντηρήσεις, ενισχύσεις ή αντικαταστάσεις ασφαλτικού τάπητα σε όλο το οδικό δίκτυο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !