12 Φεβρουαρίου 2019

Η Σταθμιώτισσα ιδιωτική υπάλληλος και εικαστικός Έλσα Σταματίου υποψήφια δημοτική σύμβουλος



Μία νέα γυναίκα που έχει ήδη πολλά χρόνια δουλειάς στον ιδιωτικό τομέα και πολυσχιδείς δραστηριότητες, η Ελισάβετ (Έλσα) Σταματίου θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος Κατερίνης στο πλευρό του Θανάση Λιακόπουλου. Η Έλσα είναι περήφανη για την καταγωγή της από τη συνοικία του Σιδηροδρομικού Σταθμού, παντρεμένη με τον ιδιοκτήτη συνεργείου Νίκο Καρασαββίδη και έχουν μαζί μία κόρη. Eργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος για περισσότερα από 12 χρόνια. Είναι πτυχιούχος δομικών έργων και πτυχιούχος σχεδιάστρια.



Εκτός όμως από τη σκληρή δουλειά η Έλσα Σταματίου έχει μία πολυσχιδή δραστηριότητα και εικαστικές ανησυχίες:

· Διετέλεσε Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 8ου δημοτικού σχολείου Κατερίνης

· Είναι ενεργό μέλος του Συλλόγου Εικαστικών Πιερίας ΣΕΚΠ

· Έχει λάβει μέρος με έργα της σε ατομικές και ομαδικές εκθέσεις υπό την αιγίδα του Συλλόγου Εικαστικών Πιερίας.

· Συμμετείχε σε φιλανθρωπικά gala ενίσχυσης πολλών συλλόγων (Βενιαμίν, Πίστη κ.α)

· Είναι δημιουργός πολλών έργων και διατηρεί σελίδα στο fb με έργα της, την Art and Creations.



Προτεραιότητα ο Σταθμός, ενδιαφέρον για όλον τον Δήμο

Η Έλσα Σταματίου θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με στόχο να ασχοληθεί με πολλά και διαφορετικά θέματα:

· Προτεραιότητά της θα είναι ο Σταθμός, αλλά και όλος ο Δήμος

· Στόχος της να υλοποιηθούν στον Σταθμό τα μεγάλα έργα που βαλτώνουν επί δεκαετίες, με πρώτο τον φωτισμό και τις εναέριες πεζογέφυρες.

· Επίσης θα ασχοληθεί με τον πολιτισμό και τα εικαστικά, την υλοποίηση του προγράμματος του συνδυασμού μας για την τοποθέτηση «ευρωπαϊκών» παιδικών χαρών με ταρτάν, την υποστήριξη των σχολείων μας κ.α.

· Η Έλσα θα είναι ένα από τα πρόσωπα που θα αναλάβουν να υλοποιήσουν την καινοτόμο πρότασή μας για μετατροπή του Δήμου μας 2 φορές τον χρόνο σε... ανοικτή γκαλερί τέχνης! Με εκατοντάδες διαφορετικά έργα τέχνης τυπωμένα σε αφίσα και τοποθετημένα σε κάθε συνοικία και χωριό μας (τα πρωτότυπα θα εκτίθενται σε φυλασσόμενο χώρο). Προτεραιότητα θα έχουν οι καλλιτέχνες του τόπου μας, αλλά θα ανοίξουμε τα φτερά μας και σε έργα από καλλιτέχνες εκτός Πιερίας και Ελλάδας, με στόχο να δημιουργήσουμε ένα πρωτότυπο καλλιτεχνικό γεγονός που 2 φορές τον χρόνο θα προβάλλει τον Δήμο μας και θα φέρνει ποιοτικό τουρισμό!



«Με τον Θανάση, για να αλλάξουμε ταχύτητα»

Ένας από τους λόγους που η Έλσα επέλεξε τον συνδυασμό μας είναι ο συνδυασμός του πλήρους και υλοποιήσιμου προγράμματος που έχει καταρτιστεί, με την εξαιρετική ομάδα υποψηφίων, αλλά και την επιλογή μας να αλλάξουμε ρυθμούς: «Ο Δήμος δυστυχώς τα τελευταία χρόνια έχει μείνει πίσω σε πάρα πολλά θέματα. Με κέρδισε η εξαιρετική ομάδα υποψηφίων που συγκέντρωσε δίπλα του ο Θανάσης Λιακόπουλος, μου άρεσε η επιλογή του να πάμε πια από το «Εγώ» στο «Εμείς». Είναι αλήθεια πως έχει ετοιμαστεί ένα πλήρες και τεκμηριωμένο πρόγραμμα και το κυριότερο από όλα με τον Θανάση Δήμαρχο Κατερίνης, θα αλλάξουμε ταχύτητα και θα επιταχύνουμε για να υλοποιήσουμε τον στόχο μας: Να φέρουμε τον Δήμο μας στους πρώτους 5 στην Ελλάδα! Όλοι Μαζί Μπορούμε Καλύτερα!»



Θανάσης Λιακόπουλος



Υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !