23 Δεκεμβρίου 2018

Πρόγραμμα εκδηλώσεων στο Πάρκο των Χρωμάτων στις 24 Δεκεμβρίου


Λίγες ώρες απέμειναν πριν την μεγαλύτερη γιορτή της Χριστιανοσύνης, και ο Δήμος Κατερίνης, έχει βάλει τα γιορτινά του και περιμένει μικρούς και μεγάλους στον καταλληλότερο χώρο, στο Πάρκο των Χρωμάτων, για να μας ταξιδέψει στο μαγικό κόσμο των Χριστουγέννων.

Μέσα από μια σειρά εορταστικών εκδηλώσεων που προσφέρει καθημερινά δωρεάν ο Δήμος Κατερίνης, δίνει και φέτος τον τόνο και το χρώμα που χρειάζεται η πόλη αυτές τις γιορτινές μέρες.

Οι εκδηλώσεις την παραμονή των Χριστουγέννων, τη Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου, θα ξεκινήσουν στις 11:30 με την αφήγηση – θεατρικό «Η Μάγισσα με το στριμμένο σκουπόξυλο» από την Αναστασία Πέλλα, ενώ στις 12:00 οι TSIRCOLINO έχουν ετοιμάσει ένα διαφορετικό show με φωτιές για μικρούς και μεγάλους. Στις 18:00 το θέατρο σκιών του Χρήστου Στανίση θα παρουσιάσει το έργο «Ο Καραγκιόζης και το Χριστουγεννιάτικο γλέντι», ενώ θα ακολουθήσει στις 19:00 χορωδιακό πρόγραμμα, από τον όμιλο χορωδιών «ΟΛΥΜΠΟΣ». Στις 20:00 στην κεντρική σκηνή θα βρεθεί ο Βασίλης Πρατσινάκης, ο οποίος παίρνει τα τραγούδια του, τις μελωδίες, τους καλούς στίχους και με αγάπη, καλή διάθεση θα μοιραστεί μαζί μας την Παραμονή των Χριστουγέννων στο Πάρκο των Χρωμάτων της Κατερίνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !