29 Οκτωβρίου 2018

Παραδοσιακά τουρσιά από την SERA Ε.Π.Ε στη Νέα Έφεσο



H εταιρεία SERA Ε.Π.Ε παράγει παραδοσιακά τουρσιά φροντίζοντας πάντα την ποιότητα των προϊόντων της και την ικανοποίηση των πελατών της.
Σήμερα, δύο γενιές μετά, η εταιρεία συνεχίζει την ανοδική της πορεία με την ίδια πάντα συνταγή, συνδυάζοντας την ποιότητα με την τεχνολογία. Παράλληλα, η δημιουργία της καινούργιας μονάδας σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις κοντά στις περιοχές της πρώτης ύλης, στη Ν. Έφεσσο Πιερίας, έδωσε τη δυνατότητα επεξεργασίας σε ελάχιστο χρονικό διάστημα από τη συγκομιδή, με συνέπεια τη διατήρηση της φρεσκάδας και των ποιοτικών χαρακτηριστικών των λαχανικών στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό.

Η εταιρεία διαγράφει την αναπτυξιακή της πορεία με πρωταρχικό στόχο την παραγωγή προϊόντων άριστης ποιότητας και την επέκταση και καθιέρωσή της στην Ελλάδα και στο εξωτερικό με πολύ σημαντικό πελατολόγιο.
Η εταιρεία έχει πιστοποιηθεί με το σύστημα ανάλυσης κινδύνων και κρίσιμων σημείων ελέγχου "ISO 22000:2009". Ωστόσο η μέριμνα για τη δημιουργία νέων και αγνών προϊόντων είναι συνεχής.

Η εταιρεία πάντα ακολουθεί και συχνά εξελίσσεται ανάλογα με τις προτιμήσεις των καταναλωτών. Με το πέρασμα των χρόνων, εκτός από τα κλασικά τουρσιά όπως αγγουράκια, καρότα και σέλινα, εντάχθηκαν στη γκάμα της εταιρείας τα αρωματικά φυτά σε λάδι, διάφορα πέστο βασιλικού και σάλτσες. Όλα αυτά τα προϊόντα συσκευασμένα σε γυάλινα βάζα, δοχεία και σακούλες, σέβονται την παραδοσιακή κορυφαία ποιότητα και ο,τι η αγορά θα μπορούσε να ανέμενε από την εν λόγω εταιρεία.
Σήμερα, η Sera ltd με όλη αυτή τη σειρά προϊόντων, έχει ένα εύρος και βάθος ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες τόσο των πελατών HORECA και την αγορά λιανικής.

SERA LTD
Preserved Vegetables & Sauces
P.O. box 35 - 60100 KATERINI
TEL. +302351051333, FAX. +302351051874
E-mail : info@sera.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !