15 Οκτωβρίου 2018

Απολαυστικά τυροκομικά προϊόντα Καραμήτρος από τον Δίον

Η εταιρία Α. Καραμήτρος & ΣΙΑ Ε.Ε. εδρεύει στο αρχαίο Δίον, στους πρόποδες του Ολύμπου και ασχολείται με την παραγωγή, μεταποίηση, συσκευασία και πώληση τυροκομικών προϊόντων εδώ και 35 χρόνια, από το 1978.

Η Α. Καραμήτρος & ΣΙΑ Ε.Ε. συλλέγει σε καθημερινή βάση πρόβειο και γίδινο γάλα, 100% ελληνικό, το οποίο προέρχεται από επιλεγμένες φάρμες, τα ζώα των οποίων βόσκουν στους πρόποδες του Ολύμπου. Η συλλογή γίνεται από σύγχρονα βυτία τελευταίας τεχνολογίας όπως ορίζει η Ε.Ε.. Το γάλα μεταφέρεται στο σύγχρονο ιδιόκτητο τυροκομείο της εταιρίας όπου υπόκειται σε ποιοτικό έλεγχο από πιστοποιημένο χημείο προκειμένου να διασφαλιστεί η ανώτερη ποιότητα των προϊόντων, στη συνέχεια παστεριώνεται και ξεκινά η επεξεργασία του για την μεταποίηση σε διάφορα προϊόντα.

Μετά την παρέλευση του καθορισμένου χρόνου ωρίμανσης, τα προϊόντα διανέμονται στην εγχώρια αγορά από το καταρτισμένο προσωπικό και τον ιδιόκτητο σύγχρονο στόλο φορτηγών οχημάτων της εταιρίας.

Η σταθερή ποιότητα των προϊόντων μας, είναι αυτή που μας αναδεικνύει σε αξιόμαχη εταιρία της Πιερίας αλλά και της γενικότερης εγχώριας αγοράς καθώς τα προϊόντα μας διατίθενται σε πολλά τοπικά super markets αλλά και σε μεγάλες αλυσίδες. Άλλωστε η αυξημένη ζήτηση και συνεπώς οι αυξητικές τάσεις πωλήσεων πρόβαλαν επιτακτική την ανάγκη δημιουργίας μιας νέας σύγχρονης τυροκομικής μονάδας η οποία έχει κατασκευαστεί σύμφωνα με τις καθορισμένες από την Ευρωπαϊκή Ένωση προδιαγραφές, η οποία ξεκίνησε τη λειτουργία της τον Ιανουάριο 2014.

Παράλληλα η Α. Καραμήτρος & ΣΙΑ Ε.Ε. απέκτησε το Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας των Τροφίμων HACCP EN ISO 22000.

Για να επιτύχει ένα αυθεντικό προϊόν με σταθερή γεύση η οικογενειακή μας επιχείρηση ακολουθεί πιστά τις παραδοσιακές μεθόδους παραγωγής, χρησιμοποιώντας όλα τα μυστικά που μάθαμε από τους Σαρακατσάνους προγόνους μας, οι οποίοι μετακινούνταν με τα κοπάδια τους από τα χειμαδιά στα ορεινά βοσκοτόπια του Ολύμπου.

Σας περιμένουμε να μπείτε στην οικογένεια μας, γιατί η ζωή μας είναι το τυρί το οποίο σας το προσφέρουμε με πολύ αγάπη και μεράκι...

Α. Καραμήτρος & ΣΙΑ Ε.Ε.

1ο χλμ. Δίου - Καρίτσας,
Δίον Πιερίας, 60100
Τηλ.& Fax: 2351054081

Κατάστημα Κατερίνης
Παρμενίωνος 16, 60100,
Κατερίνη
Τηλ.: 2351032988

Κατάστημα Αλεξάνδρειας
Μεγ. Αλεξάνδρου 65, 59300,
Αλεξάνδρεια Ημαθίας
Τηλ.: 2333023516

info@karamitros.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !