15 Οκτωβρίου 2018

Ξενώνας "Ιστορίες Σαφέτη" στο Δίον Πιερίας



Σας καλωσορίζουμε στο Δίον, στην ιερή πόλη των Μακεδόνων.

Στους πρόποδες του Ολύμπου, κάτω από το βλέμμα αρχαίων θεών, καλλιεργούνται ακόμη οι τέχνες που δίδαξαν στον άνθρωπο χειροποίητα έργα μεταλλοτεχνίας, υφαντά και πρωτότυπα ψηφιδωτά. Παραδοσιακά εδέσματα και αγνά προϊόντα της ευλογημένης Πιερικής γης.

Μπορείτε να επισκεφθείτε το Μουσείο μας, το Αρχαιολογικό πάρκο, να μείνετε στους αυτοεξυπηρετούμενους Ξενώνες μας, οι οποίοι μπορούν να γίνουν το ορμητήριο για να γνωρίσετε τις ομορφιές του Ολύμπου (οι πρόποδες απέχουν μόλις 3 χιλιόμετρα), να χαλαρώσετε στις παραλίες της Πιερίας (η κοντινότερη παραλία απέχει μόλις 6 λεπτά από το Δίον) , να απολαύσετε τους Ξενώνες μας, οι οποίοι διαθέτουν όλες τις σύγχρονες ανέσεις, αλλά και ιδιαίτερο στυλ, παρέχοντας ζεστασιά αλλά και πραγματική ποιότητα.

Μπορείτε συγχρόνως να δείτε πως δημιουργούνται τα ψηφιδωτά στα εργαστήριά μας, πως δουλεύονται τα υφαντά μας παραδοσιακά (με τον αργαλειό), να δοκιμάσετε τα εδέσματά μας τα οποία φτιάχνονται με αγνά υλικά της φύσης και τις συνταγές της κ. Κατερίνας.

Μπορείτε επίσης να νιώσετε την εμπειρία της δημιουργίας ενός υφαντού, ψηφιδωτού, μετάλλου, συμμετέχοντας εσείς οι ίδιοι σ' αυτό.

Για εσάς που αναζητείτε την ποιότητα σε κάθε στιγμή της ζωής σας, έχουμε δημιουργήσει τον ιδανικό τόπο, τους αυτοεξυπηρετούμενους Ξενώνες και τα εργαστήρια και εκθετήρια "Σαφέτη"


Διεύθυνση : Δίον Πιερίας, Τηλ. 2351046272, Fax. 2351046273 E-mail : info@safetis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !