20 Οκτωβρίου 2018

Ψαροταβέρνα "Ελληνικόν" στο Βαρικό Πιερίας



Στους πρόποδες του μυθικού Ολύμπου, μια ανάσα από τον αρχαιολογικό χώρο του Δίου, το "Ελληνικόν" υπόσχεται τις καλύτερες στιγμές χαλάρωσης και γευστικών απολαύσεων για τις καθημερινές σας αποδράσεις.




Το όμορφο και καταπράσινο περιβάλλον, με τα τρεχούμενα νερά και την παιδική χαρά δίνουν τη δυνατότητα ξεκούρασης και ηρεμίας μακριά από το άγχος και το θόρυβο της πόλης.


Ντόπιο τσίπουρο, φρέσκο ψάρι, παραδοσιακοί μεζέδες - μαγειρεμένοι με τα πιο αγνά υλικά - καλύπτουν τις γαστρονομικές σας απαιτήσεις.


Το "Ελληνικόν" είναι έτοιμο να προσφέρει σε εσάς και την παρέα σας την εκπληκτική κουζίνα του, με μια φιλόξενη διάθεση και ένα ζεστό χαμόγελο.


Η ευχαρίστησή σας,


Σκοπός μας.....




Το "Ελληνικόν" προσφέρει σ' εσάς και την παρέα σας εκλεκτής ποικιλίας και εξαιρετικής ποιότητας φρέσκα ψάρια, παραδοσιακούς μεζέδες, σαλάτες και ορεκτικά. Όλα αυτά - μαγειρεμένα με τα πιο αγνά υλικά - ζευγαρώνουν ιδανικά και αρμονικά τις μοναδικές αυθεντικές γεύσεις με τη σπιτική ζεστασιά.


Ο παραδοσιακός τρόπος παρασκευής και συντήρησης τσίπουρου και κρασιού αλλά και η διάθεση πλούσιας κάβας καλύπτουν πλήθος οινολογικών απαιτήσεων και προτιμήσεων.


Την εικόνα του "Ελληνικόν" έρχεται να συμπληρώσει ο καταπράσινος κήπος με τα τρεχούμενα νερά, τις λίμνες αλλά και την παιδική χαρά.


Η ποικιλία γευστικών αποθρώσεων σε συνδυασμό με το ήρεμο, καταπράσινο περιβάλλον και την άμεση εξυπηρέτηση είναι σίγουρο πως θα σας απαλλάξουν από το άγχος και τους γρήγορους ρυθμούς της σύγχρονης ζωής.


Το "Ελληνικόν" βρίσκεται δίπλα στον αρχαιολογικό χώρου του Δίου, μακρυά από την πολύβοη ζωή της πόλης, στην περιοχή του οικοισμού καλύβια Βαρικού.
Από Σεπτέμβριο έως τον Μάιο, ανοιχτά από τις 9:30 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα. Από Ιούνιος έως τον Αύγουστο, ανοιχτά από το πρωί ως τη νύχτα.

Επικοινωνία

Κουτρούλας Αθανάσιος




Βαρικό Λιτοχώρου
Βαρικό
Πιερίας
Ελλάδα
60200


info@ouzeri-ellinikon.gr
23520 61365


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !