20 Οκτωβρίου 2018

ΑΦΟΙ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΛΥΚΙΔΗ Ο.Ε.συντήρηση - επισκευή γεωργικών ελκυστήρων



Στο τέλος της δεκαετίας του 1970, o Αναστάσιος Μ. Λυκίδης ξεκινά την συνεργασία ως εξουσιοδοτημένο συνεργείο νομού ΠΙΕΡΙΑΣ , της εταιρίας KHD ΕΛΛΑΣ DEUTZ-FAHR. Μερικά χρόνια αργότερα αναλαμβάνει και την αντιπροσώπευση των ελκυστήρων καθώς και θεριζοαλωνιστικών μηχανών DEUTZ-FAHR

Ακολουθεί περίπου μια εικοσαετία επιτυχημένης και ασταμάτητης συνεργασίας .Η άρτια εκπαίδευση σε συνδυασμό με την συνεχή παρακολούθηση τεχνικών σεμιναρίων την προμήθεια τεχνικών συγγραμμάτων και ειδικών εργαλείων οδήγησε τις παρεχόμενες υπηρεσίες σε πολύ υψηλό επίπεδο.

Στα τέλη της δεκαετίας του 1990 ιδρύεται η εταιρία ΑΦΟΙ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΛΥΚΙΔΗ Ο.Ε. και αναλαμβάνει αφενός την συνέχιση και αφετέρου την αναβάθμιση του έργου της προϋπάρχουσας προσωπικής επιχείρησης του Λυκίδη Μ. Αναστασίου .Την περίοδο αυτή ξεκινά και η συνεργασία με την εισαγωγική εταιρία Α. & Φ. ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Α.Ε. γεωργικών ελκυστήρων HURLIMANN .Η εταιρία καθίσταται από τις πρώτες στις θέσεις εξυπηρέτησης και υποστήριξης του κλάδου , λογω του έμπειρου τεχνικού προσωπικού αλλά και των προσιτών τιμών.

Στις αρχές της δεκαετίας του 2000 τίθενται οι βάσεις μιας πολυετούς και επιτυχημένης συνεργασίας με την εταιρία ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ Α.Ε . ( DEUTZ-FAHR – SAME )



Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες μας. Η έμπειρη ομάδα εξυπηρέτησης πελατών μας, μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε ακριβώς αυτό που χρειάζεστε και να σας συμβουλεύσει σχετικά με τις επιπλέον επιλογές. Η ομάδα εξυπηρέτησης πελατών είναι διαθέσιμη μεταξύ 10 π.μ. και 8 μ.μ., 7 ημέρες την εβδομάδα.

ΑΦΟΙ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΛΥΚΙΔΗ Ο.Ε.

4ο χιλ π.ε.ο. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ , ΚΑΤΕΡΙΝΗ

Τηλέφωνο: 2351091079 , fax : 2351091662

Τηλέφωνο: 6947260135 Γεώργιος Λυκίδης , E-mail: likidisgeo@gmail.com

Τηλέφωνο: 6397701617 Μιχαήλ Λυκίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !