22 Ιουνίου 2018

Πασίγνωστη σταρ του Hollywood με απίστευτα κανόνια... τα πετάει όλα έξω

Η πληθωρική ηθοποιός και μοντέλο Άμπερ Ρόους έριξε το instagram βγάζοντας τα στήθη της φάτσα φόρα σε όλο το κοινό του διαδυκτίου.

Η γνωστή ηθοποιός δεν μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό της για το επαναστατικό σουτιέν που ανορθώνει το στήθος και δεν αποκολλάται με τίποτα και έκανε μία μικρή επίδειξη μπροστά σε όλους τους χρήστες του instagram.
Η εκρηκτική Άμπερ Ρόους έδειξε αναλυτικά πως φοριέται αυτό το σουτιέν και μάλιστα είπε ότι είναι ότι καλύτερο έχει δημιουργηθεί για τις γυναίκες.
Εμείς από την μεριά μας ψάξαμε και βρήκαμε αυτό το επαναστατικό σουτιέν που έχει προκαλέσει πανικό σε όλες τις γυναίκες παγκοσμίως και μάλιστα το βρήκαμε να πωλείται και στην Ελλάδα στην τιμή μόλις των 25 ευρώ.
Μάλιστα το Cross make up bra είναι πολλών χρήσεων και διαθέτει υποαλλέργική σιλικόνη υψηλής ποιότητας η οποία με ένα απλό σαπούνισμα κολλάει και πάλι σαν να είναι η πρώτη χρήση του.
Δεν είναι η πρώτη φορά που διάσημες σταρ του Hollywood δείχνουν τον ενθουσιασμό τους για αυτό το επαναστατικό σουτιέν που κάνει τις γυναίκες να δείχνουν θεές και τους άντρες να παραμιλάν.

Δείτε την σελίδα πώλησης του σουτιέν στην Ελλάδα. Τα μεταφορικά και η αντικαταβολή είναι δωρεάν.


Δείτε το βίντεο

Δείτε την σελίδα πώλησης του σουτιέν στην Ελλάδα. Τα μεταφορικά και η αντικαταβολή είναι δωρεάν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !