24 Μαΐου 2018

Ξενοδοχείο στην Θεσσαλονίκη που παρέχει τις υπηρεσίες σε ζευγαράκια, τους πουλάει στην reception σεξουαλικό συμπλήρωμα

Γνωρίζαμε ότι υπάρχουν πολλά ξενοδοχεία που η βασική τους υπηρεσία είναι να παρέχουν τα δωμάτια τους με την ώρα για μυστικές και γρήγορες περιπτύξεις. Ωστόσο μείναμε έκπληκτοι όταν κάποιοι αναγνώστες μας, μας έστειλαν κάποιες φωτογραφίες με ένα προϊόν που έχει γίνει μεγάλος ντόρος στο ίντερνετ αλλά και την τηλεόραση εδώ και αρκετούς μήνες.
Αλλά και με την πολιτική που ακολουθεί το ξενοδοχείο προωθώντας το με σκοπό να έχει συνεχόμενη και διαρκής πελατεία.
Το ξενοδοχείο για να έχει τους πελάτες ικανοποιημένους και να είναι σίγουρο ότι η δουλειά θα γίνει καλά…. Και θέλοντας να μεγαλώσει η διάρκεια της ερωτικής δράσης ανάμεσα στα ζευγάρια και κυρίως στους άντρες. Τοποθέτησε στην υποδοχή του το πασίγνωστο πλέον στην χώρα μας Επιμήδιο μακούν το οποίο είναι ένα απόλυτα φυσικό σεξουαλικό συμπλήρωμα της Fifthelemenland και μάλιστα δεν έχει και καμία παρενέργεια ενώ ταυτόχρονα έχει γίνει αναφορά ακόμα και στην επετειακή έκδοση του US-FDA χαρακτηρίζοντάς το μάλιστα ως το απόλυτο superfood του 21ου αιώνα.
Έξυπνα σκεπτόμενος ο ξενοδόχος θέλει να ενισχύσει τις επιδόσεις των πελατών του ώστε να είναι αφενός ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα αλλά και αφετέρου ενισχύοντας τις επιδόσεις των επισκεπτών του θα μένουν περισσότερο στο ξενοδοχείο άρα και οι χρεώσεις θα είναι μεγαλύτερες.
Σύμφωνα λοιπόν με τον ίδιο τον ξενοδόχο αυτή η κίνηση όχι μόνο επέφερε αρκετά καλό αποτέλεσμα στον ερωτικό τομέα σε όλους τους πελάτες τους, αλλά ήταν τόσο έξυπνη όπως μας είπε που και ο τζίρος ανέβηκε λόγο των πωλήσεων και των χρόνων κράτησης των δωματίων αλλά και δημιούργησε φανατικό κοινό που επιλέγουν κατά αποκλειστικότητα πλέον το ξενοδοχείο του για να γίνει η δουλειά τους.

Για την ιστορία η σελίδα πώλησης ου προϊόντος είναι αυτή.

epimedium macun23.jpg

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !