24 Μαΐου 2018

H Ελληνική εταιρεία που ανταγωνίζεται τους παγκόσμιους κολοσσούς της μόδας

Υπάρχει μία εταιρεία που είναι αμιγώς Ελληνική και εδρεύει στην Θεσσαλονίκη, η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο της μόδας και μάλιστα είναι από τους Leaders της αγοράς κοιτώντας τις τεράστιες πολυεθνικές στα μάτια .

Η Parizianista.gr είναι από τις λίγες εταιρείες που δημιουργεί μόδα και μάλιστα κάνει εξαγωγές σε περισσότερες από 12 χώρες. Η εταιρεία αποδεικνύει σε όλους, ότι η Ελληνική αγορά χρήζει επένδυσης και μπορεί να είναι μία αγορά με προοπτική αρκεί να διέπεται από επιχειρηματική συνέπεια, και δημιουργικότητα. Όλα τα ρούχα της εταιρείας Parizianista είναι σχεδιασμένα από την ομάδα σχεδιαστών που διαθέτει χωρίς να αντιγράφει άλλες εταιρείες δημιουργώντας μόδα υψηλού επιπέδου. Στα πλαίσια πάντα της εταιρική ευθύνης έχει εφαρμόσει μια σειρά από ποιοτικούς ελέγχους ώστε να πληρούν όλα τα υψηλά στάνταρ για να εξασφαλίζουν πάντα ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Όλη η παραγωγική διαδικασία γίνεται στην Ελλάδα γεγονός που συμβάλει στην ενίσχυση της οικονομίας της χώρας. Η εταιρεία αυτή τη στιγμή απασχολεί μεγάλο αριθμό ατόμων σε προσωπικό και σε εξωτερικούς συνεργάτες και με κύκλο εργασιών που ανταγωνίζεται αλυσίδες πολυεθνικών που έχουν τεράστια πολυκαταστήματα στην χώρα μας. Ετοιμάζει μάλιστα ένα υπερκατάστημα στην Θεσσαλονίκη μεγέθους 2.500 τμ πλησίον του αεροδρομίου το οποία θα στεγάζει όλες τις κολεξιόν αλλά και τα γραφεία της εταιρείας.
Μάλιστα έχει ξεκινήσει και συλλογές με την υπογραφή διάσημων προσώπων όπως και η κολεξιόν με την Μαρία Κορινθίου από υπέροχα και πρωτότυπα φορέματα τα οποία δημιουργήθηκαν σε συνεργασία με την ομάδα σχεδιαστών της εταιρείας και τα οποία κοσμούν της βιτρίνες μεγάλων Ευρωπαϊκών καταστημάτων σε πόλεις όπως το Παρίσι, το Μιλάνο, το Λονδίνο κ.α. Εμείς από την μεριά μας αξίζει να σημειώσουμε ότι τέτοιες εταιρείες πρότυπο που σέβονται τον καταναλωτή και την δουλειά τους αξίζει να ανεβαίνουν και πόσο μάλλον όταν πρόκειται για τον δυσκολότερο κλάδο παγκοσμίως και όταν είναι 100% Ελληνικές.

Μπορείτε να επισκεφθείτε εδώ και να δείτε την νέα κολεξιόν που αναμένεται να κάνει πάταγο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !