25 Μαΐου 2018

ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ



Η αναμονή, του Τίποτα, η προσμονή, της ανύπαρκτης χαράς ,των ανεκπλήρωτων ονείρων, των ατελείωτων μονολόγων, πνίγει το <ΕΓΩ> σου, καθηλώνοντας το σώμα σου, ακροβατώντας σε τεντωμένο σχοινί.

Όμως, το ξημέρωμα μιας καινούργιας μέρας που έρχεται ,με έναν ήλιο, φωτογόνο-ελπιδοφόρο,φωτίζει πάλι τις καρδιές μας-τα βήματα μας, τα μονοπάτια μας. Διαγράφει τα σκοτάδια από το μυαλό μας, τις αρνητικές σκέψεις και όλα τα άσχημα που συμβαίνουν γύρω μας. Ήλιος, που σου δείχνει, πιο δρόμο να ακολουθήσεις ,φτάνοντας κάποια στιγμή, στο σταυροδρόμι των μεγάλων αποφάσεων.

Στο χέρι σου είναι ποιόν δρόμο θα περπατήσεις ,με ποιόν θα διαπραγματευτής απ’την αρχή, την ζωή σου, τα θέλω σου, τα πρέπει σου.

Και να είσαι σίγουρος, με το τελείωμα της μέρας και λίγο πριν δύσει ο ήλιος, οι αποφάσεις που θα πάρεις, θα ξαναδώσουν, χαμόγελα στην ζωή σου.

Την νύχτα που πλησιάζει, με δύναμη ψυχής, θα την περάσεις, κάνοντας όνειρα, περιμένοντας την επόμενη μέρα, που θα αρχίσεις να τα πραγματοποιείς όσο γίνεται, αλλά τουλάχιστον προσπαθώντας και μη επιτρέποντας στον εαυτό σου, να παραδοθεί αμαχητί.

Η αναμονή, του Κάτι, η προσμονή της υπαρκτής ελπίδας, σε καιρούς δύσκολους, που ο καθένας μας μπορεί και πρέπει, να κάνει τις υπερβάσεις του,

Σε οδηγούν τις περισσότερες φορές σε ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ.

ΝΙΚΟΣ ΧΑΛΕΠΛΗΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !