30 Μαΐου 2018

Ετοιμάζεται ο μεγαλύτερος διαγωνισμός σεξ στην Ευρώπη ....αύριο στη Σόφια

Σύντομα θα ανοίξουν οι πύλες του μεγαλύτερου διαγωνισμού ερωτικής επαφής ο οποίος και επρόκειτο να λάβει χώρα στην Βουλγαρία στην Πόλη της Σόφιας στις 31 Μαΐου.
Στον διαγωνισμό αυτών θα υπάρχουν δύο κατηγορίες βραβείων καθώς και οι νικητές θα είναι δύο άντρες και δύο γυναίκες.

Η μία κατηγορία θα αφορά τον έναν “καλύτερο άντρα εραστή” ο οποίο θα προκύψει μέσα από ψηφοφορία ανάμεσα από τις γυναίκες διαγωνιζόμενες και μία γυναίκα καλύτερη ερωμένη η οποία θα προκύψει από ψηφοφορία των αντρών διαγωνιζόμενων.
Η δεύτερη κατηγορία η οποία έχει και αρκετά μεγάλα έπαθλα, θα χρειαστεί ιδιαίτερο κόπο από τους διαγωνιζόμενους, αφού θα αναδείξει τον άντρα και την γυναίκα με την μεγαλύτερη αντοχή στο σεξ ανεξαρτήτου το πόσες φορές θα ολοκληρώσει κάποιος.
Στον διαγωνισμό δεν θα επιτρέπετε κανένα χημικό σκεύασμα ή χάπι που βοηθά στις ερωτικές επιδόσεις παρά μόνο το πασίγνωστο βιολογικό συμπλήρωμα που σπάει τα κοντέρ σε όλο το πλανήτη εδώ και λίγο καιρό συμπεριλαμβανομένης και της χώρας μας.

Μπορείτε να δείτε το σκεύασμα εδώ και πιστέψτε μας κάνει θαύματα και σε άντρες αλλά και γυναίκες!

Τα έπαθλα για του νικητές της δεύτερης κατηγορίες είναι αρκετά και μάλιστα δεν τα λες καθόλου μικρά.
Ο νικητής και η νικήτρια του διαγωνισμού θα κερδίσουν ένα ταξίδι για ένα μήνα δύο ατόμων σε εξωτική κρουαζιέρα καθώς και θα έχουν δωρεάν το βιολογικό σεξουαλικό συμπλήρωμα εφόρου ζωής. Επίσης μαζί με τα παραπάνω θα έχουν το δικαίωμα να υπογράψουν μεγάλο 4ετές συμβόλαιο με εταιρεία παραγωγής σεξουαλικών ταινιών με συνολικές αμοιβές 150.000 ευρώ.
Ο διαγωνισμός θα έχει κυρίως συμμετέχοντες που θα προέρχονται από την βιομηχανία του πορνό και του στριπτιζ. Ωστόσο αναμένεται να ανοίξει ηλεκτρονική εφαρμογή στην οποία θα μπορούν ανοιχτά πλέον όσοι θέλουν να κάνουν αίτηση συμμετοχής με τα στοιχεία τους και απαραίτητο θα είναι και η προσκόμιση υγειονομικών εξετάσεων η οποία θα γίνετε μετά την έγκριση σε συγκεκριμένα ιατρικά κέντρα που θα είναι συνεργαζόμενα με την διοργανώτρια εταιρεία.
Το ρεκόρ σήμερα στους άντρες το έχει ο Τούρκος Εζιέλ Χαμιόλογλου με 22 ώρες και στις γυναίκες η Ουκρανή Άννα Λιμπέσκοβα με 24 ώρες δράσης σε διαγωνισμό που είχε γίνει πέρσι στην πόλη Ροσκίλντε της Δανίας σε παρόμοιο διαγωνισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !