17 Φεβρουαρίου 2018

Εξιχνιάστηκαν πάνω από 30 κλοπές – διαρρήξεις σε διαμερίσματα στην Κατερίνη



Εξιχνιάστηκαν, μετά από συστηματική έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, πολλές κλοπές και διαρρήξεις σε διαμερίσματα που έγιναν τον τελευταίο ενάμιση χρόνο στην πόλη της Κατερίνης.

Για την υπόθεση σχηματίσθηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία σε βάρος 29χρονου ημεδαπού, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών, ο 29χρονος ενεργώντας κυρίως τις πρωινές και μεσημεριανές ώρες και εφαρμόζοντας συγκεκριμένη μεθοδολογία, έσπαζε τις κλειδαριές από πόρτες διαμερισμάτων και αφαιρούσε χρήματα, κοσμήματα και ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Από την μέχρι στιγμής έρευνα προέκυψε ότι από τον Οκτώβριο του 2016 μέχρι τον Φεβρουάριο του 2018 αφαίρεσε από 23 διαμερίσματα το χρηματικό ποσό που ξεπερνά τις 6.500 ευρώ, καθώς και κοσμήματα, ρολόγια και ηλεκτρονικούς υπολογιστές αξίας πάνω από 36.500 ευρώ, σύμφωνα με εκτιμήσεις των παθόντων.

Επίσης διέρρηξε ακόμα 9 διαμερίσματα, από τα οποία δεν κατάφερε να αφαιρέσει οτιδήποτε.

Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται προκειμένου να διαπιστωθεί η τυχόν συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.



Η δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !