24 Ιανουαρίου 2018

Κωνσταντίνος Σεφερίδης! Ο νέος Master Chef από το Μελίσσι Γιαννιτσών



Οι δοκιμασίες για την τελική κατάταξη τελείωσαν και οι 22 παίκτες που θα μπουν στον αγώνα για την ανάδειξη του Μaster Chef επιλέχθηκαν.

Ανάμεσα τους και πάλι ένας Γιαννιτσιώτης, μετά τον Γιάννη Παπαδόπουλο που συμμετείχε στο 1ο Master Chef, (δείτε εδώ) o 23χρονος Κωνσταντίνος Σεφερίδης, όπου επίσης έχει καταγωγή από τα Γιαννιτσά και συγκεκριμένα από το Μελίσσι, είναι απόφοιτος σχολής μαγειρικής. Πιστεύει στην ταχύτητα, στην αντίληψη, στη φαντασία και στη σταθερότητα στην κίνησή του. Γυμνάζεται καθημερινά και αγαπάει τα ταξίδια. Στόχος του στο MasterChef είναι να κάνει τους κριτές να χαμογελάσουν από ικανοποίηση.

Λίγα λόγια για τον Κωνσταντίνο από τον ίδιο!
Στο διαγωνισμό με δήλωσαν φίλοι μου, οι οποίοι προφανώς είδαν σε εμένα πολλά… Από μικρός ασχολούμαι με την μαγειρική, είναι το πάθος μου και το κάνω με πολλή αγάπη.
Τα λόγια που κράτησα από τους δικούς μου ανθρώπους πριν μπω στο παιχνίδι είναι να ευχαριστηθώ την εμπειρία, να δείξω τον πραγματικό μου εαυτό και να αποδείξω ότι ο Κωστάκης «δε μασάει».
Σε ένα δείπνο θα προτιμούσα να μαγειρέψω πολύ γευστικά πιάτα θυσιάζοντας την τέλεια εμφάνιση. Πιστεύω ότι η γεύση μετράει και εντυπωσιάζει περισσότερο.
Για να σε μάθει ο κόσμος και να γίνεις διάσημος πρώτο ρόλο παίζει η εμφάνιση. Κακά τα ψέματα, η πρώτη ματιά του κόσμου πέφτει εκεί… Αν συμβεί αυτό πιστεύω ότι θα έχω περισσότερες ευκαιρίες για δουλειά, θα μπορέσω να δείξω τις ιδέες μου.
Στην μαγειρική η επιτυχία κρύβεται στη γνώση. Η γνώση σε βοηθάει να αφήσεις τη φαντασία να οργιάσει.
Δεν πιστεύω σε όνειρα, πλέον βάζω στόχους. Στόχος μου είναι να δουλέψω σε μεγάλα εστιατόρια σε Ελλάδα και εξωτερικό.
Θα προτιμούσα να μαγειρέψω για τον Απόστολο Αλτάνη, Executive Chef του Ξενοδοχείου Hyatt στην Θεσσαλονίκη. Είναι ο δάσκαλός μου, αυτός που με ώθησε να ανέβω τα σκαλοπάτια της μαγειρικής. Θα του έφτιαχνα ριζότο με σαφράν και γαρίδες.
Επειδή μου έχει τύχει αυτό, όπως και τότε έτσι και τώρα, δεν θα παρατούσα τη δουλειά μου. Έρωτες έρχονται και φεύγουν, αλλά το πάθος με τη μαγειρική δεν θα το άφηνα ποτέ.
Το πρώτο που σκέφτομαι είναι να φτιάξω εστιατόριο που θα απευθύνεται αποκλειστικά σε άστεγους ανθρώπους που δεν έχουν να φάνε και μένουν στους δρόμους. Είμαι από χωριό και καταλαβαίνω αυτούς τους ανθρώπους. Θα ήθελα να τους βοηθήσω όσο μπορώ.
https://www.logospellas.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !