27 Αυγούστου 2017

Τρίκαλα: Στόλισαν το τρακτέρ και πήγαν να παντρευτούν!



Λίγο πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας για να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου δυο νέα παιδιά από το Γριζάνο Τρικάλων ανέβηκαν στο τρακτέρ. Φυσικά όχι για να πάνε στο χωράφι, μιας και ο γαμπρός είναι αγρότης στο επάγγελμα αλλά για να παντρευτούν.

Ο Τίμος Ευθυμίου και η Ιωάννα Διλγεράκη, όπως κατέγραψε το «ΚΡΗΝΗ LIVE» ανέβηκαν στο τρακτέρ, επιλέγοντας ένα ιδιαίτερο τρόπο για να πάνε στο γάμο, κεντρίζοντας την προσοχή των κατοίκων του χωριού.

Η εντυπωσιακή άφιξη του γαμπρού στην εκκλησία, όχι βέβαια με ρούχα εργασίας, αλλά με κουστούμι, έγινε πάνω στο τρακτέρ, το οποίο είχε στολιστεί αναλόγως με λουλούδια και τούλια. Ο νεαρός αγρότης δεν αφίχθη μόνος στην εκκλησία, ακολουθούσαν και οι φίλοι του, πάντα με τρακτέρ.

Λίγο αργότερα τα μπρατίμια του γαμπρού (φίλοι) επισκεπτόταν την οικία της νύφης, η οποία δεν δίστασε να ανέβει και η ίδια στο αγροτικό μηχάνημα για να οδηγηθεί στην εκκλησία.

Κατά την άφιξη της νύφης σείστηκε το χωριό από τις κόρνες των τρακτέρ που ακούστηκαν σε όλη την περιοχή του Δήμου Φαρκαδόνας και του Θεσσαλικού κάμπου.

Το τρακτέρ πάντως αποδείχτηκε πως ήταν μεταφορικό μέσο για όλη τη διάρκεια του γάμου καθώς το νέο ζευγάρι μετά την τελετή αναχώρησαν με το αγροτικό μηχάνημα πραγματοποιώντας βόλτα στο χωριό μαζί με τους κουμπάρους τους, Δημήτρη Γιώτα και Έλενα Καλαμπούκα, λίγο πριν οδηγηθούν στην οικία του γαμπρού που πραγματοποιούνταν παραδοσιακό γλέντι.

Πηγή: http://krinitrikalon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !