27 Αυγούστου 2017

Κλειστός ο κόμβος της Νέας Εφέσου μέχρι τις 31 Αυγούστου



Κατά τη διάρκεια του αποκλεισμού:

Τα οχήματα με κατεύθυνση από Θεσσαλονίκη/ Κατερίνη προς Ν. Έφεσο/ Βαρικό θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Νότιο Α/Κ Κατερίνης και θα κατευθύνονται προς Ν. Έφεσο/ Βαρικό μέσω της δυτικής παράπλευρης οδού.

Τα οχήματα με κατεύθυνση από Αθήνα/ Λάρισα προς Ν. Έφεσο/ Δίον θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Α/Κ Λιτοχώρου όπου μέσω της δυτικής παράπλευρης οδού θα κατευθύνονται προς Ν. Έφεσο/ Δίον.

Τα οχήματα με κατεύθυνση από Αθήνα/ Λάρισα προς Βαρικό θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Α/Κ Λιτοχώρου όπου μέσω της δυτικής παράπλευρης οδού θα κατευθύνονται προς τον Η-Α/Κ Δίου και από εκεί μέσω της ανατολικής παράπλευρης οδού θα κατευθύνονται προς Βαρικό.

Τα οχήματα με κατεύθυνση από Βαρικό προς Ν. Έφεσο και αντίστοιχα από Ν. Έφεσο προς Βαρικό θα κινούνται μέσω εκ περιτροπής κίνηση στην Άνω Διάβαση του κόμβου.

Τα οχήματα με κατεύθυνση από Ν. Έφεσο/ Βαρικό προς Αθήνα/ Λάρισα θα εξυπηρετούνται κανονικά από τον υφιστάμενο κλάδο προς Αθήνα του Α/Κ Ν. Εφέσου.

Τα οχήματα με κατεύθυνση από Ν. Έφεσο/ Βαρικό προς Θεσσαλονίκη/ Κατερίνη θα εξυπηρετούνται κανονικά από τον υφιστάμενο κλάδο προς Θεσσαλονίκη του Α/Κ Ν. Εφέσου.

Πατήστε εδώ για να δείτε τις εναλλακτικές διαδρομές όπως αυτές αναφέρονται στην Αστυνομική Απόφαση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !