19 Ιουλίου 2017

Με τέσσερα νέα ασθενοφόρα ενισχύεται ο στόλος του ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης

Με τέσσερα πλήρως εξοπλισμένα ασθενοφόρα οχήματα ενισχύθηκε ο στόχος του ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης χάρη σε ιδιωτική δωρεά που παραδόθηκε την Παρασκευή 14 Ιουλίου.

Η δωρεά έγινε από την εταιρεία ΟΔΟΣΗΜΑΝΣΗ Κ. ΧΡΟΝΗΣ Α.Β.Ε.Ε., στη μνήμη του τέως προέδρου της εταιρείας Αιμιλίου Χρόνη, και περιλαμβάνει δυο ασθενοφόρα οχήματα επειγόντων περιστατικών και δυο Κινητές Ιατρικές Μονάδες. Όλα τα οχήματα είναι τεχνολογίας Εuro6, διασκευασμένα σύμφωνα με τις τελευταίες Τεχνικές Προδιαγραφές των Ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ και φέρουν υπερσύγχρονο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό.

Ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ, Κωνσταντίνος Καρακατσιανόπουλος, ευχαρίστησε τους Κωνσταντίνο και Ιωάννη Χρόνη, για τη σημαντική τους δωρεά και τόνισε ότι «τέτοιου είδους πρωτοβουλίες και συνεργασίες ενισχύουν αποτελεσματικά την επιχειρησιακή ικανότητα του Παραρτήματος του ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης, συμβάλλουν στην πιο άμεση και πιο αποτελεσματική αντιμετώπιση των εκτάκτων περιστατικών στο χωροταξικό συγκρότημα της πόλης, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή, ενώ ταυτόχρονα στηρίζουν έμπρακτα τις καθημερινές προσπάθειες της Διοίκησης και των εργαζομένων του ΕΚΑΒ για την ενίσχυση της Δημόσιας Υγείας».





health.in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !