16 Σεπτεμβρίου 2021

Κατασκευή δικτύου ομβρίων υδάτων στην οδό Βασιλέως Ηρακλείου
Στην υλοποίηση έργων για την αντιμετώπιση πλημμυρικών φαινομένων σε δρόμους και σημεία δρόμων της Κατερίνης, επικεντρώνουν συνεργεία της ΔΕΥΑΚ ενόψει του χειμώνα.

Στην παρούσα φάση, κατασκευάζεται με αυτεπιστασία από την ΔΕΥΑΚ δίκτυο αγωγών ομβρίων στην οδό Βασιλέως Ηρακλείου και σε παρόδους της. Οι εργασίες είναι σε εξέλιξη και με την ολοκλήρωσή τους, αναμένεται να λύσουν οριστικά ζητήματα πλημμυρικών φαινομένων, που επί χρόνια ταλαιπωρούσαν τους κατοίκους της περιοχής.

«Η ΔΕΥΑΚ, απαλλαγμένη από τον μεγάλο βραχνά των χρεών προς τη ΔΕΗ, έχει πλέον τη δυνατότητα να διευρύνει το πεδίο παρεμβάσεών της με την υλοποίηση επιπλέον απαραίτητων έργων» δήλωσε ο δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος.«Η κατασκευή αγωγού ομβρίων στην περιοχή, αποτελούσε χρόνιο αίτημα των κατοίκων» δήλωσε από την πλευρά του ο πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης, Γιάννης Συμεωνίδης. «Με κάθε έντονη βροχόπτωση, οι κάτοικοι της περιοχής αντιμετώπιζαν σοβαρά προβλήματα. Η κατασκευή αγωγού ομβρίων, θα λύσει οριστικά το πρόβλημα και θα συμβάλει στην βελτίωση της καθημερινότητάς τους» κατέληξε ο κ. Συμεωνίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !