14 Σεπτεμβρίου 2021

Αγιασμός του ανακαινισμένου Βρεφονηπιακού σταθμού της ΔΗΚΕΔΗΚ στην Περίσταση




Παιδικά χαμόγελα πλημμύρισαν τον πρόσφατα ανακαινισμένο Βρεφονηπιακό Σταθμό της ΔΗΕΚΔΗΚ, στη Δ.Κ. Περίστασης, στο πλαίσιο του αγιασμού, που παρουσία του Δημάρχου Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμου και του προέδρου της ΔΗΚΕΔΗΚ Αστέριου Μπουσνάκη τελέστηκε σήμερα το πρωί, για την έναρξη της νέας χρονιάς.

Στον αγιασμό για τα παιδιά, τους γονείς και το προσωπικό παρέστησαν επίσης, ο πρόεδρος της Δ.Κ. Περίστασης Γιώργος Χελιδονόπουλος και ο αντιπρόεδρος της ΔΗΚΕΔΗΚ Δημήτρης Ζησιμόπουλος.

«Ο ανακαινισμένος Βρεφονηπιακός Σταθμός της ΔΗΚΕΔΗΚ στην Περίσταση, εξασφαλίζει άριστο περιβάλλον στα παιδιά. Πρόκειται για μια ακόμη αποτελεσματική παρέμβαση μας, που αναβαθμίζει την ποιότητα των υπηρεσιών προς όφελος των παιδιών μας» τόνισε ο Δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος, ο οποίος ευχήθηκε σε όλους καλή και εποικοδομητική χρονιά με υγεία και ασφάλεια. «Ας είμαστε όλοι προσεκτικοί για να ανταποκριθούμε στις δυσκολίες και αυτής της χρονιάς» επισήμανε χαρακτηριστικά.

«Προχωρήσαμε στην πλήρη ανακαίνιση του εσωτερικού και του εξωτερικού του κτιρίου και πλέον ο συγκεκριμένος Βρεφονηπιακός Σταθμός δίνει πνοή στην Περίσταση, καθώς φιλοξενεί παιδιά σε ένα όμορφο και ασφαλές περιβάλλον, άρτια διαμορφωμένο και εξοπλισμένο» σημείωσε από την πλευρά του, ο κος Μπουσνάκης.

Τέλος, μία ευχάριστη – τούρτα έκπληξη περίμενε τον Δήμαρχο Κατερίνης, ο οποίος σήμερα έχει τα γενέθλιά του. Τα παιδάκια και το προσωπικό του σταθμού, του ευχήθηκαν να είναι υγιής και δημιουργικός και του τραγούδησαν μελωδικά «Χρόνια Πολλά».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !