13 Αυγούστου 2021

Δωρεάν όλα τα σχολικά είδη σε 1.219 μαθήτριες και μαθητές των πυρόπληκτων περιοχών
Ο σύλλογος Förder- und Freundeskreis Elliniko e.V. από το Αμβούργο της Γερμανίας και η Εθελοντική Ομάδα Δράσης νομού Πιερίας "Ο ΤΟΠΟΣ ΜΟΥ" δεσμεύονται και αναλαμβάνουν να προσφέρουν φέτος δωρεάν όλα τα σχολικά είδη σε 1.219 μαθήτριες και μαθητές 25 Δημοτικών Σχολείων των πυρόπληκτων περιοχών της Εύβοιας.Με τη βοήθεια της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Πιερίας και μετά από συνεννόηση με την αντίστοιχη υπηρεσία στην Εύβοια, πληροφορηθήκαμε ότι στους πληγέντες Δήμους, Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας και Ιστιαίας – Αιδηψού λειτουργούν συνολικά 25 δημοτικά σχολεία στα οποία θα φοιτήσουν φέτος 1.219 μαθήτριες και μαθητές.Ο σύλλογος Förder- und Freundeskreis Elliniko e.V. από το Αμβούργο της Γερμανίας και η Εθελοντική Ομάδα Δράσης νομού Πιερίας "Ο ΤΟΠΟΣ ΜΟΥ" δεσμεύονται και αναλαμβάνουν να προσφέρουν φέτος δωρεάν τα σχολικά είδη σε αυτά τα παιδιά.
Οι δύο φορείς ξεκινούν από σήμερα καμπάνια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό με στόχο την προμήθεια των σχολικών ειδών και καλούν τις φίλες και τους φίλους τους στην Ελλάδα και στο εξωτερικό να στηρίξουν την πρωτοβουλία αυτή.
Τα σχολικά είδη θα συσκευαστούν στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης και θα παραδοθούν από τα μέλη της ΕΟΔνΠ σε κάθε ένα από τα 25 σχολεία ξεχωριστά.Οσες και όσοι επιθυμείτε να στηρίξετε την πρωτοβουλία αυτή μπορείτε να καταθέσετε στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό, τη δική σας βοήθεια:Καπνικός Σταθμός Κατερίνης
IBAN: GR71 0172 2550 0052 5510 1380 536
PIREUS BANK BIC: PIRBGRAA
Αιτιολογία κατάθεσης: ΣΧΟΛΙΚΑ + το ονοματεπώνυμό σας (απαραίτητα!!)Πληροφορίες όπως:
Δηλώσεις συμμετοχής εθελοντριών και εθελοντών
Πίνακας δωρητών (Τραπεζικοί κωδικοί αναφοράς)
Τιμολόγια αγοράς και παραστατικά εξόδων
Φωτογραφικό υλικό

θα βρίσκονται αναρτημένες σε αυτή την σελίδα η οποία θα λειτουργήσει ώς κεντρικό σημείο ενημέρωσης της πρωτοβουλίας.Τηλ. επικοινωνίας: 698 166 5158, info@ksk.gr, www.otoposmou.gr, https://www.facebook.com/EodnpΥΓ: Η ΕΟΔΝΠ οργανώνει ανελλιπώς από το 2015 την παραπάνω δράση και διαθέτει δωρεάν όλα τα σχολικά είδη σε 300 μαθήτριες και μαθητές δημοτικών σχολείων, οικονομικά ασθενέστερων οικογενειών, του Δήμου Κατερίνης. Η ομάδα διαθέτει ένα μεγάλο δίκτυο έμπειρων εθελοντριών και εθελοντών όπως και εκπαιδευτικών, που αναλαμβάνουν κάθε χρόνο την συσκευασία και διάθεση των σχολικών ειδών.


Παρακολουθείστε τις δράσεις μας στο Facebook!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !