29 Ιουλίου 2021

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ Ε.Ε.Σ. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΠΡΟΣ PIERIA FIRE




Το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Περιφερειακού Τμήματος Κατερίνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, επιθυμεί να εκφράσει τις θερμές του ευχαριστίες στην εταιρία Pieria Fire για την ευγενική χορηγία κρανών προστασίας, η οποία έρχεται να ενισχύσει τον διασωστικό εξοπλισμό μας, ώστε να διευρυνθεί η εθελοντική προσφορά μας προς το κοινωνικό σύνολο.


Η μακροχρόνια στήριξη που μας παρέχεται από την Pieria Fire, είτε με την διαρκή ενημέρωση-εκπαίδευση μας σχετικά με υλικά πυροπροστασίας και τη χρήση τους, είτε με την προσφορά υλικού πυρασφάλειας για την προστασία του εντευκτηρίου του Ερυθρού Σταυρού, είναι απαραίτητη και εξαιρετικά σημαντική σε αυτή την δύσκολη εποχή που βιώνουμε. Παράλληλα μας γεμίζει με συναισθήματα ελπίδας και αισιοδοξίας για το μέλλον, καθώς αισθανόμαστε ότι υπάρχουν άνθρωποι που νοιάζονται για το κοινό καλό.


Ευχαριστούμε από καρδιάς και ευχόμαστε ολόψυχα στη Διεύθυνση και στο Προσωπικό της εταιρίας, προσωπική και οικογενειακή υγεία και ευτυχία καθώς και επαγγελματική ευημερία.



Για το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών,

Διασωστών και Ναυαγοσωστών Κατερίνης


ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ Θ. ΝΑΟΥΜ

Υπεύθυνος Τμήματος

Διασώστης – Εκπαιδευτής Α΄ Βοηθειών & ΚΑΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !