2 Ιουλίου 2021

Θερινό Σινεμά στην Πόλη «Συντροφιά με τα Αστέρια»




Μετά την περσινή επιτυχημένη διοργάνωση κινηματογραφικών προβολών στο Δημοτικό Θέατρο Πάρκου Κατερίνης, ο Δήμος και η Κινηματογραφική Λέσχη της πόλης, μέσα από το «Θερινό Σινεμά στην Πόλη - Συντροφιά με τα Αστέρια», θα προβάλουν και φέτος επιτυχημένες κινηματογραφικές ταινίες που έχουν μείνει στην ιστορία. Πρόκειται για ταινίες με ποιοτικό περιεχόμενο και με συμμετοχή σπουδαίων ηθοποιών του παρελθόντος.

Οι προβολές των ταινιών κάτω από τον έναστρο ουρανό και γύρω από τον περιβάλλοντα καταπράσινο χώρο του Δημοτικού πάρκου αποτελούν μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα καλοκαιρινή πρόταση ψυχαγωγίας. Η πρώτη ταινία θα προβληθεί σε δημότες και επισκέπτες στις 20 Ιουλίου, ενώ η αυλαία θα κλείσει στις 12 Αυγούστου 2021.

Ο Πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού του Δήμου Κατερίνης (ΟΠΠΑΠ), Γιώργος Τσιαλός, αλλά και η Πρόεδρος της Κινηματογραφικής Λέσχης Κατερίνης, Αθηνά Κοκόγια, αναφερόμενοι στην ταυτότητα, στους στόχους και στο πρόγραμμα των προβολών, έκαναν λόγο για μια επιτυχημένη συνεργασία ως συνέχεια της περσινής διοργάνωσης.

Συγκεκριμένα, ο κ. Τσιαλός δήλωσε: «Όπως είναι γνωστό, η διοργάνωση με τίτλο «Θερινό Σινεμά στην Πόλη - Συντροφιά με τα Αστέρια», αποτελεί προϊόν συνεργασίας με την Κινηματογραφική Λέσχη Κατερίνης. Με την καθοδήγηση του Δημάρχου μας, Κώστα Κουκοδήμου, συνεχίζουμε και φέτος αυτό το θερινό απολαυστικό κινηματογραφικό ταξίδι κάτω από τον έναστρο ουρανό. Μετά από μια πολύ στενάχωρη περίοδο που όλοι ζήσαμε, δημότες και επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ποιοτικές ταινίες στο υπέροχο θεατράκι του πάρκου μας. Ας χαρούμε λοιπόν αυτές τις βραδιές που έρχονται, βραδιές που νομίζω ότι θα αποτελούν και μια όαση δροσιάς μέσα σ’ αυτό το πολύ ζεστό φετινό καλοκαίρι».

Από την πλευρά της η Πρόεδρος της Κινηματογραφικής Λέσχης Κατερίνης, Αθηνά Κοκόγια, δήλωσε: «Με μεγάλη χαρά, αποδεχθήκαμε, για δεύτερη χρονιά, την πρόσκληση του Δήμου Κατερίνης και του Οργανισμού Πολιτισμού για μια νέου είδους συνεργασία με την Κινηματογραφική μας Λέσχη που αφορά στη διοργάνωση «Θερινό Σινεμά στην Πόλη - Συντροφιά με τα Αστέρια». Αυτή η διοργάνωση είναι ένα ουσιαστικό βήμα καθιέρωσης ενός νέου κινηματογραφικού θεσμού για τον τόπο μας και η συνέχεια μιας γόνιμης συνεργασίας. Όπως έγινε και πέρυσι, έτσι και φέτος επιλέχθηκαν και θα προβληθούν, με σύγχρονο, ποιοτικό ήχο και εικόνα, σημαντικές ταινίες του κλασσικού σινεμά, που συγκινούν, ψυχαγωγούν και μαγεύουν».

Αξίζει να σημειωθεί, ότι, η είσοδος σε όλες τις προβολές είναι ελεύθερη.


Αναλυτικά το πρόγραμμα προβολών (ώρα έναρξης 21:30) διαμορφώνεται ως εξής:



Τρίτη 20 Ιουλίου 2021

“Η γυναίκα με τη λεοπάρδαση” (1938).


Τρίτη 27 Ιουλίου 2021

“ Ρεβέκκα” (1940).


Τρίτη 3 Αυγούστου 2021

“Νινότσκα” (1939)


Τρίτη 10 Αυγούστου 2021

“Νιαγάρας” (1953).



Πέμπτη 12 Αυγούστου 2021

“Η άγνωστη κυρία” (1953)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !