16 Ιουνίου 2021

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα Α΄Βοηθειών – ΚΑΡ.Π.Α. από το Δήμο Σκύδρας




Ο Δήμος Σκύδρας στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων δράσεών του για την πρόληψη, την προστασία και τη φροντίδα της ανθρώπινης υγείας και ζωής μέσω του ΚΕΠ Υγείας και σε συνεργασία με το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων και την Εθελοντική Διασωστική Ομάδα Κρίσεων διοργανώνει ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα με θέμα « Η γνώση σώζει ζωές» κι αντικείμενο τις Α΄Βοήθειες και την Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση (ΚΑΡ.Π.Α.).





Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά, την Κυριακή 27 Ιουνίου 2021, από τις 11:00΄ έως τις 14:00΄ κι απευθύνεται σε κάθε ενδιαφερόμενο. Οι συμμετέχοντες θα λάβουν αντίστοιχη βεβαίωση παρακολούθησης.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Σκύδρας, τηλ.: 2381351876. Την ευθύνη και το συντονισμό της δράσης έχει η αρμόδια Αντιδήμαρχος Ιωάννα Βέργου τηλ.:2381351804,κιν.:6980414242.

Στον καθημερινό μας βίο, η γνώση και η προσφορά πρώτων βοηθειών μπορούν ν΄αποδειχθούν σωτήριες για τη ζωή των συνανθρώπων μας αλλά κι όλων μας στο πνεύμα και στο πλαίσιο μιας κοινωνίας που συμπεριφέρεται και λειτουργεί με αμοιβαιότητα κι ανθρωπιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !