17 Ιουνίου 2021

Καλοκαιρινή προβολή της Πιερίας και με ποδήλατο !




Με αφορμή το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος σας προτείνουμε δύο εκδηλώσεις: 1)Κυριακή 20 Ιουνίου ποδηλατοβόλτα (και μάθημα κυκλοφοριακής αγωγής 15χλμ) για παιδιά & 2)Δευτέρα 21 Ιουνίου ποδηλατοβόλτα για έμπειρους ποδηλάτες Κατερίνη – Ν. Αγαθούπολη 60χλμ με επιστροφή. Φυσικά και οι δύο εκδηλώσεις είναι δωρεάν και συνοδεύονται ΠΑΝΤΑ από πιστοποιημένο ΞΕΝΑΓΟ ποδηλασίας, εθελοντή ΔΙΑΣΩΣΤΗ και ΤΕΧΝΙΚΟ ποδηλάτων.

Οι συμμετέχοντες έχουν υποχρέωση να εφαρμόζουν τους κανονισμούς και τις οδηγίες των ΕΛ.Π.ΠΙ. ,τον ΚΟΚ και να λαμβάνουν κάθε μέτρο προφύλαξης κατά του covid. Για τους προαναφερθέντες λόγους η κάθε «ομάδα» δεν μπορεί να υπερβαίνει τα 6 άτομα. Εαν υπάρχουν περισσότερες συμμετοχές, τότε χωρίζονται οι ομάδες με συνοδεία ΠΑΝΤΑ έμπειρων οδηγών. Κάθε ποδηλάτης συμμετέχει με δική αποκλειστικά ευθύνη και οι ανήλικοι πάντα με συνοδεία κηδεμόνα,

Η διάρκεια της Κυριακάτικης εκπαιδευτικής ποδηλατοβόλτας, είναι δύο ώρες και ξεκινά από τις 10 π.μ.και τελειώνει στις 12 .Η μεγάλη ποδηλατοβόλτα της Δευτέρας δεν έχει συγκεκριμένο χρόνο , καθώς θα περιλαμβάνει στάσεις σε αξιοθέατα (Αλυκές Κίτρους, αρχαιολογικούς χώρους : αρχαία Πύδνα ) καθώς και για καφέ ή μπάνιο, για όσους το επιθυμούν –κατόπιν συνεννοήσεως-.Η δήλωση συμμετοχής είναι δωρεάν αλλά υποχρεωτική δύο –τουλάχιστον- ημέρες νωρίτερα ,για την εύρυθμη οργάνωση.

ΠΛΡ /ΔΗΛ.ΣΥΜ: 2351073977

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΕΛ.Π.ΠΙ.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΛΙΩΡΗΣ /MIAS MBL2-MTB LEADER.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !