1 Ιουνίου 2021

Η συναυλία του Χρήστου Θηβαίου στις 16.06. στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης




Ολα είναι έτοιμα για την μεγάλη συναυλία του Χρήστου Θηβαίου, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 16 Ιουνίου 2021, ώρα 21:00 στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης.




Λάβαμε όλα τα μέτρα προστασίας κατά του Covid19 και αποφασίσαμε να μειώσουμε τον μέγιστο αριθμό των επισκεπτών στους 350 έτσι ώστε η συναυλία να πραγματοποιηθεί σε ένα ασφαλές περιβάλλον, τόσο για τους θεατές, όσο και για τους καλλιτέχνες.



Ο Χρήστος Θηβαίος έρχεται στην Κατερίνη διότι λάτρεψε αυτό τον χώρο, τον στηρίζει ενεργά με όλες του τις δυνάμεις και με την συμμετοχή του συμβάλλει στην ενίσχυση των κοινωνικών δομών του Καπνικού Σταθμού Κατερίνης.



Τα 350 εισιτήρια της συναυλίας θα διατεθούν μόνο διαδικτυακά, δηλαδή δεν θα υπάρξουν σημεία προπώλησης. Μπορείτε να κάνετε μία κράτηση από το κινητό σας, μέσα από την ιστοσελίδα της ομάδας "Ο ΤΟΠΟΣ ΜΟΥ" και το σύστημα κρατήσεων που κατασκευάσαμε για εσάς, θα ορίσει μία συγκεκριμένη ώρα, λίγο πριν τη συναυλία, έτσι ώστε να μπορέσετε να πληρώσετε (γενική είσοδος 10€) και να παραλάβετε το εισιτήριο σας με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια.






Η συναυλία του Χρήστου Θηβαίου είναι το πρώτο πολιτιστικό γεγονός στην πόλη μας μετά την άρση του lockdown σε μία σειρά εκδηλώσεων που έχουμε προγραμματίσει γι αυτό το καλοκαίρι! Σας παρακαλούμε να ακολουθήσετε όλες τις υποδείξεις των διοργανωτών, έτσι ώστε να μπορέσουμε όλοι μαζί να απολαύσουμε με ασφάλεια αυτή την ξεχωριστή βραδιά.




Στηρίξτε τη δράση μας με μία ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα

Κοινoποιείστε τη συναυλία στο Facebook


Ο Χρήστος Θηβαίος συγκεντρώνει και παρουσιάζει τις καλύτερες στιγμές του και τις μεγαλύτερες επιτυχίες του, από τους "Συνήθεις Υπόπτους" και τον "Άμλετ της Σελήνης" έως το "Σιδερένιο νησί".



Το πρόγραμμα περιλαμβάνει και ένα μουσικό ταξίδι στη γειτονιά του, που συνδέθηκε με μερικές από τις πιο σημαντικές μορφές του νεότερου πολιτισμού μας: Νικόλα Άσιμο, Παύλο Σιδηρόπουλο, Αρλέτα, Κατερίνα Γώγου. Επίσης θα ακούσουμε όσα τραγούδια του έχουμε αγαπήσει όλα αυτά τα χρόνια: “Ημερολόγιο”, “Ας Χαθείς”, “Αγάπη”, “Ο Άμλετ τη Σελήνης”, “Δεν Είμαι Άλλος”, “Παλιός Στρατιώτης”, “Μικρή Πατρίδα”, “Βροχή μου”, “Γυναίκα”, καθώς και το νέο του τραγούδι “Τη θάλασσα ζητούσες να ξεβάψεις”, και τόσα άλλα που αποτελούν μια σπουδαία μουσική προίκα.



Μαζί του:
Μάξιμος Δράκος: πιάνο
Καλλίστρατος Δρακόπουλος: τύμπανα
Γιώργος Κορρές: παραγωγή ήχου

Οργάνωση παραγωγής: Cricos



https://www.facebook.com/thivaios/
https://www.instagram.com/christos.thivaios/

“Τη θάλασσα ζητούσες να ξεβάψεις” - Official music video: https://youtu.be/IVbEsR7-VwY

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !